Hur man gör en Mini tracking enhet

December 29 by admin

Hur man gör en Mini tracking enhet


Att ha en fungerande GPS (Global Positioning Satellite) systemet inte bara tillåter dig att spåra vem som helst med lätthet, hjälper det också dig att navigera genom okända områden med tillförsikt. När begränsad för militärt bruk, har GPS-teknik varit kommersiellt tillgängliga sedan början av 1990-talet. Du kan göra din egen enhet med en webb-aktiverad mobiltelefon och fri programvara.

Instruktioner

1 Köpa en mobiltelefon som har möjlighet att ansluta till Internet. Se till att du också köpa en obegränsad datatrafik från mobiltelefon leverantör som du väljer.

2 Hitta GPS-programvara. Detta kommer att förvandla din smartphone till en spårning och navigationsenhet. Några som du kan använda är Google Earth, AmazeGPS.com och BaseNav (se Resurser för länkar).

3 Registrera med din valda tjänsten. Eftersom du under din registrering kommer att ge personlig information, kolla din valda tjänstens sekretesspolicy. Ge din e-postadress, ett användarnamn med ett lösenord och ditt mobiltelefonnummer. Efter registreringen, kommer du att få en nedladdningslänk via SMS eller e-post.

4 Använd din mobiltelefon webbläsare och gå till den medföljande nedladdningslänken. När nedladdningen är klar, helt enkelt köra klienten och installera GPS-programvara på din mobiltelefon.

5 Aktivera GPS-programvara på din mobiltelefon. Gå till "Huvudmenyn" på din telefon, sedan "Program." Efter öppning kommer du att se en karta med en blinkande röd prick. Detta motsvarar din realtid plats. Om du flyttar, kommer prick på kartan också flytta.

6 Använd datorn och logga in på ditt valda GPS-tjänst. Du bör se samma karta som visar telefonens realtid plats liksom. Du kan använda detta för att spåra telefonen från var som helst så länge som telefonen har en signal.