Hur till Flash 6.15.00 Base på iPhone 3G

November 16 by admin

Jailbreaking är en process som förändrar grundläggande operativsystem firmware systemet i din iPhone 3G för att kunna köra med otillåtna program. IPhone 3G är också vanligen levereras med operativsystemet låst till en av de Apple-kontrakterade tjänsteleverantörer. För att få möjlighet att använda din iPhone 3G med någon tjänsteleverantör som du väljer, måste du jailbreaka och låsa upp enheten. Processen att blinka eller uppdatera din iPhone 3G till Base version 6.15.00 för att låsa upp det är ganska enkelt.

Instruktioner

1 Tryck på "Power" -knappen på din iPhone 3G att stänga av den.

2 Anslut synkkabeln till "Sync" port längst ned i din iPhone 3G; sedan den andra änden av kabeln till en USB-port på datorn.

3 Dubbelklicka på ikonen iTunes på datorn för att starta programmet. Om din iPhone 3G inte kör operativsystemet 4.2.1 version, kommer en pop-up-fönster visas för att uppdatera enheten. Klicka på "Ladda ner och Update" i pop-up fönster. iTunes kommer då att placera en IPSW fil på skrivbordet.

4 Dubbelklicka på ikonen Redsnow att starta programmet; välj sedan IPSW filen i webbläsarfönstret som öppnas med programmet. Klicka på "Öppna".

5 Klicka på "Next" i följande fönster; sedan "Ja" i nästa pop-up fönster som frågar om "du är säker på att du vill göra detta."

6 Klicka på "Next" i programfönstret; tryck och håll "Power" -knappen på iPhone under två sekunder.

7 Tryck på "Home" -knappen medan du håller på "Power" -knappen ned; släpp sedan "Power" -knappen och fortsätta att hålla "Home" knappen tills installationen börjar.

Tips

  • Processen att uppgradera din Base till 6.15.00 är inte reversibel och din iPhone 3G garantin ogiltig.