Hur Jämför Storbilds-TV modeller

December 20 by admin

Om du är intresserad av att köpa en storbilds-TV, har du förmodligen redan vet hur många alternativ du har. Vad du förmodligen inte vet är det bästa sättet att gå om att begränsa dina alternativ och jämföra olika stora TV-modeller. Räkna ut detaljerna först, sedan jämföra bildkvaliteten för att hitta den bästa storbilds-TV för dig.

Instruktioner

1 Bestäm din prisklass. En stor TV kan variera från ett par hundra dollar hela vägen upp till $ 25.000.

2 Bestämma vilken storlek skärmen som du vill. Storbilds-TV har kommit i många olika storlekar. Det är bäst att fastställa den största TV som passar i ditt utrymme. När du har fastställt din maximala storlek och pris, är du redo att börja din forskning.

3 Forskning priser och märken på nätet. Du kan söka efter enskilda varumärke eller använda en jämförande webbplats som innehåller flera olika märken och stilar.

4 Läs recensioner skrivna av andra konsumenter. Dessa är det bästa sättet att få verklig information om bildkvalitet och tillförlitlighet.

5 Gå till affären och se den verkliga stora skärmen TV du är intresserad av. Det sätt en storbilds-TV ser personligen är det bästa sättet att göra en jämförelse. Om du redan vet din prisklass, skärmstorlek intervall, och har gjort research, kan du enkelt göra ett beslut genom att titta på TV i person.

Tips

  • När man jämför stora skärmen TV, måste du också jämföra skillnaden mellan teknik. De olika tekniker du bör tänka på när man jämför storbilds-TV: s är: Direkt CRT (katodstrålerör), platt LCD och plasma. Det finns fördelar och nackdelar för varje, men är öppen för olika tekniker är ett bra sätt att få storlek tv du vill ha för det pris du vill.