Hur man ansöker musik som en ringsignal på en RAZR2

November 19 by admin

Hur man ansöker musik som en ringsignal på en RAZR2


Om du har en samling av låtar i ditt musikbibliotek, kanske du vill lägga till några av dina favoriter som ringsignaler på din RAZR2. Göra ringsignaler från musik kan du uttrycka din kreativa sida och höra utdrag från dina favoritlåtar närhelst telefonen ringer. Byta ringsignal är så enkelt som att välja en fil i din ring inställningar. När du lär dig att tillämpa musik som ringsignal, kan du enkelt ändra inställningarna för att passa alla humör.

Instruktioner

Gör din egen ringsignal Online

1 Öppna en webbläsare och navigera till Makeownringtone.com webbplats. Klicka på "Överför" för att lägga till musik till ringsignal redaktör. Dra musen över en del av ljudfilen för att välja ett klipp.

2 Klicka på "Play vald" för att höra valet. Dra de gröna pilarna för att göra smärre justeringar om så önskas och spela valet att säkerställa att det är vad du vill ha för din ringsignal.

3 Klicka på "Download" i rullgardinsmenyn och välj "Till mobiltelefon." Klicka på "Gör en ringsignal" längst ner i fönstret.

4 Ange ditt telefonnummer och välj din operatör. Klicka på "Download" för att skicka ringsignal klippet till din mobiltelefon. Tryck på "OK" på RAZR2 att acceptera ringsignal i ett textmeddelande.

5 Tryck på "Meny" på din RAZR2 och gå till "Inställningar". Navigera till "ringsignaler" och tryck sedan på "Enter" för att öppna menyn "Ringtone Options". Välj ringsignal fil du laddat ner och tryck "OK" för att tillämpa den som ringsignal.

Brinked Tone Converter

6 Besök Brinked.com webbplats. Klicka på "Bläddra" för att ladda upp en låt till ringsignal redaktör och klicka sedan på "Nästa steg".

7 Dra den grå pilarna för att de önskade start- och slutpunkterna för ringsignalen. Klippet spelas automatiskt, så att eventuella finjusteringar behövs och klicka på "Nästa steg".

8 Namnge ringsignal fil och markera rutan för "Jag håller med om att detta inte är upphovsrättsskyddat material." Välj en kategori från rullgardinsmenyn och klicka på "Nästa steg".

9 Ange ditt telefonnummer och välj din operatör. Klicka på "Download" för att skicka ringsignal till din telefon. Tryck på "OK" på RAZR2 att acceptera textmeddelandet när det anländer.

10 Tryck på "Meny" och välj "Inställningar". Tryck på "Ringsignaler" och välj ringsignal klipp du hämtade till din telefon.

Cell Sea Tone Maker

11 Besök CellSea.com webbplats. Klicka på "Bläddra" för att ladda upp en musikfil. Klicka på "Överför".

12 Dra de blå pilarna för att start- och slutpunkter klippet. Klicka på "Skapa ringsignal" för att extrahera klippet.

13 Ange ditt telefonnummer och välj din operatör. Klicka på "Download" för att skicka ringsignal till din telefon. Tryck på "OK" på RAZR2.

14 Tryck på "Meny" för att öppna din ringsignal inställningar. Välj ringsignal nedladdning som ringsignal.

Tips

  • Om du redan har en ringsignal fil på datorn eller om du bara vill skicka en hel sång till telefonen skicka filen som en bilaga i ett e-post textmeddelande. I "Till:" -fältet av e-post, skriver du 10-siffriga telefonnummer följt av "@" symbol och din mobiltelefon transportören SMS gateway --- till exempel: [email protected] Kontakta din operatör för din SMS-gateway-adress om du inte vet det.