Hur man tillbaka Idler Arm i en Crown Victoria

April 30 by admin

Hur man tillbaka Idler Arm i en Crown Victoria


Ford Crown Victoria använder ett konventionellt länksystem parallellogram styrning. Styrväxeln är fäst vid länksystemet av pitman arm och centrumlänken. Tomgångs armstöd passagerarsidan av kopplingen och dragstängerna fästa kopplingen till hjulen. Som spännhjulsarm bär, flyttar styrled vertikalt och däcken slits på grund av den oönskade tå förändring.

Instruktioner

1 Lyft och stöd bilen med hjälp av domkraft och pallbockar. Placera domkraften under ramen för att förhindra skada om domkraft misslyckas.

2 Ta bort sprinten och the18mm mutter att fästa spännarmen till centrum länk med en 18mm nyckel.

3 Separera tomgångsarmen från centrum länken genom att köra dragstången avgränsare mellan de två delarna med flera skarpa slag från en stor hammare. Dra mitt länken ner så långt du kan för att göra avlägsna spännhjulsarm lättare.

4 Håll brytarmen till ramen bultar, gömd i ramen, med en 18mm uttag och förlängning. Ta bort fästmuttrarna som håller spännarmen på ramen. Du kan komma åt stativ bultar genom hålen placerade på utsidan av ramen. Var försiktig när du tar bort muttrarna. Om bultarna hamnar i ramen, använd en liten teleskopisk magnetisk pickup för att hämta dem.

5 Placera den nya spännhjulsarm på stativbultarna, och starta fästmuttrarna. Dra åt muttrarna ordentligt med en skiftnyckel medan du håller ram bultar med uttaget och förlängningen.

6 Slip mitt länken på spännhjulsarmen och dra åt fästmuttern ordentligt. Installera saxsprinten i muttern, och böja tappen för att förhindra den från att falla ut.

7 Sänk fordonet och kör till den lokala bilverkstad att ha den främre änden uträtad.