Hur man konfigurerar en Samsung nätverksadapter

May 6

Samsung Linkstick är en LAN-adapter för att ansluta kompatibla Samsung-tv till ett hemnätverk. Den Linkstick är en trådlös USB-adapter som ansluts till Samsung HDTV-apparater med Wiselink USB-portar. Efter LAN-adaptern är ansluten och konfigurerad, kan användarna få tillgång till nyheter och väderinformation direkt från tv: n med sin trådlösa hemnätverk.

Instruktioner

1 Anslut LAN-adaptern till Wiselink USB-porten på din Samsung-tv.

2 Slå på TV: n och tryck på "Meny" -knappen på TV fjärrkontrollen.

3 Välj "Setup" från menysidan, välj sedan "Network Selection."

4 Använd vänster- eller högerpilen på fjärrkontrollen för att ändra nätverks Urval till "Wireless" och välj "trådlöst nätverk."

5 Använd nedåtpilen på fjärrkontrollen för att bläddra till "Access Point Select." LAN-adaptern automatiskt söka efter närliggande trådlösa nätverk.

6 Välj ditt trådlösa nätverk från listan över nätverk genom att bläddra till den och trycka på "Enter" på fjärrkontrollen.

7 Ange lösenordet för ditt trådlösa nätverk om nätverket är säkrad. Om du trådlöst nätverk inte är säkrad, hoppa till nästa steg. Tryck på den blå knappen på fjärrkontrollen efter att nyckeln för att slutföra installationen.

8 Använd "Network Test" i inställningsalternativen för trådlös nätverks att testa din TV: s anslutning. TV-kan behöva stängas av och tillbaka på innan de kan ansluta till Internet.

Tips

  • Om LAN-adaptern inte hittar ditt trådlösa nätverk, kan signalen inte vara tillräckligt stark. Prova att flytta den trådlösa åtkomstpunkten närmare TV.