Hur man tar bort ringsignaler från EFS Explorer

July 26

Hur man tar bort ringsignaler från EFS Explorer


EFS filhanterare programvara levereras med LG modell mobiltelefoner. Genom att ansluta telefonen till datorn med EFS Explorer installerat kan du visa och manipulera data på LG luren. Detta inkluderar telefonboken, kalender och teman. EFS filhanterare verktyg gör det också möjligt att byta namn på filer, mappar och även förbjudna kataloger på din telefon. Genom att ansluta din mobiltelefon till datorn, kan du ta bort standard ringsignaler som följde med telefonen med hjälp av EFS explorer.

Instruktioner

1 Slå på datorn. Om du redan har LG telefon drivrutiner installerade på datorn, gå till steg 2. Om inte, sedan hämta drivrutinerna på din dator. Kör installationsinställningar för förarna och följ instruktionerna på på skärmen på datorn för att slutföra processen.

2 Ladda ner och extrahera EFS Explorer verktygs filer till en mapp på din dator. Öppna mappen, och kör EFS verktyget genom att dubbelklicka på den.

3 Anslut telefonen till datorn med USB-kabeln. Klicka på "EFS File Explorer" i EFS programfönstret meny.

4 Klicka i rutan som visar telefonen i "Välj port" och klicka sedan på "Connect" för att ansluta telefonen till verktyget EFS Explorer.

5 Dubbelklicka på "LG APP" mapp i den vänstra rutan på filsystemet startskärmen fönstret. Välj "Media" mappen för att visa innehållet på den högra rutan.

6 Bläddra och välj "ringsignaler", "ljud" eller ett jämförbart alternativ mapp. Välj ringsignaler eller musikfiler som du vill ta bort med EFS Explorer och tryck på Delete-tangenten på tangentbordet för att ta bort dem.

7 Klicka på "Disconnect" knappen på EFS menyskärmen när du är klar att ta bort ringsignal filer. Säkert koppla din mobiltelefon från datorn för att slutföra processen.

Tips

  • EFS Explorer är ett mycket kraftfullt verktyg för att manipulera data på din mobiltelefon. Var försiktig när du surfar filer på din telefon för att förhindra skador på dem.