Marantz 2270 Mottagare Specifikation

December 28

Marantz 2270 Mottagare Specifikation


Marantz 2270 är en två-kanals stereo mottagare infördes 1971 och upphörde 1975. Det finns fortfarande används i klassiska ljudkretsar, som hade en mycket musikalisk kvalitet. Utseendet är också imponerande, eftersom det byggdes i trä fall, som hjälpte den passar in i inredningen av många hem.

Kraft

Makt är avgörande för stereoljud. De 2270 utgångar 70 watt per kanal och kan driva högtalare med en resistans på 8 ohm. Den 2270 har även ett bytte eluttag och en icke omkopplad på baksidan för att ansluta andra ljudkomponenter till mottagaren; ett uttag med strömbrytare viljestyrka en annan komponent på och av när mottagaren slås på eller av. Mottagaren går på tomgång vid 38 watt, med maximal strömförbrukning på 500 watt.

anslutningar

Den 2270 har två par högtalaranslutningar och ett hörlursuttag för att lyssna ändamål. Den har två phonoingångarna med en rörlig magnet telefon preamp och två uppsättningar av bandöglor för anslutning inspelningsenheter. Den bakre panelen har antennanslutningar för både FM- och AM-antenner. Den 2270 har också en förförstärkare ut och förförstärkare i, så det kan användas som en förförstärkare med en extern strömförstärkare eller ett slutsteg med en extern preamp.

Grunderna

Frontpanelen har rattar för balans, dämpning, bas, diskant och mellanregister, samt en väljarknappen för att gå igenom de olika ingångar, inklusive mottagarens inbyggda FM och AM-radio. Det finns också en mono-knappen för att ändra FM-mottagning från stereo till mono. Mottagaren väger 38,5 pounds och mäter 16 7/8 inches bred, fem inches hög och 14 inches djupt.