Hur man väljer en begagnad bil

March 25

Hur man väljer en begagnad bil


Att välja en begagnad bil är ofta ett klokt val. Eftersom nya fordon sjunka omedelbart, kan du få ett stort värde på en sena modell bil och även många fler funktioner än du kanske kan ge i en ny bil. Du kan spara pengar på försäkringskostnader samt. Tänk på att äldre begagnade bilar vanligtvis inte täcks av garantin och äldre fordon har ofta högre reparationskostnader. Med forskning och förberedelser, kan du få mer för pengarna med en begagnad bil.

Instruktioner

1 Bestäm vilken typ av begagnade bil du behöver baserat på hur du kommer att använda den och dina önskemål. En stor familj kan kräva en SUV eller minibuss för resor till skola och fritids händelser. En enda pendlare kanske vill ett fordon som är extremt bränsleeffektiva. Om du ofta dra stora objekt, kanske du vill titta på pickup lastbilar.

2 Bestäm hur mycket pengar du har råd att spendera på en begagnad bil. Du kanske vill förkvalificerades för ett lån, eller bedöma om du kan betala kontant. Att känna din prisklass kommer att välja en ny bil lättare.

3 Forskning vilken typ av fordon du har valt. Webbplatser som Consumer Reports och Edmunds har omdömen om fordon av typ och göra. Du kan läsa recensioner av varje bil och även söka efter prisklass.

4 Kontrollera säkerheten och tillförlitligheten hos modell du väljer. National Highway Traffic Safety Administration har en sökmotor som låter dig söka efter bilen påminner efter märke, modell och år. Den har också en uppsättning av broschyrer ranking fordonssäkerhetsfunktioner för senare modellbilar.

5 När du har beslutat om en begagnad bil märke och modell, hitta bilen till salu. Du hittar den på en begagnad bil mycket, vilket gör att du kan ta bilen för en provkörning och få den kontrollerad av en mekaniker, eller genom en begagnad-bil webbplats eller klassificerade listor.