Hur man läser Manga på din iPod Touch

May 3

Hur man läser Manga på din iPod Touch


Manga serier är synliga på din iPod Touch när du laddar ner serietidning program från enhetens App Store, som bärbara serier tenderar att formateras i CBZ eller CBR-format specifikt för komiska program. Nedladdningsbara program är gratis för iPod Touch och andra iOS-enheter, och kräver ett iTunes Store-konto för att ladda ned filer från nätbutiken.

Instruktioner

1 Hämta iComic Viewer. Den iComic Viewer är en gratis nedladdning som stöder flera filformat, inklusive CBZ, ZIP, CBR och RAR, och ger två alternativ för att skicka serier till den bärbara enheten. Den komiska URL kan föras in i appens webbadress avsnitt för att visa den, eller överförts från datorn till iPod Touch via Wi-Fi-anslutning.

2 Välj iComic. I likhet med iComic Viewer visar iComic ansökan serier från datorn med en Wi-Fi-anslutning, eller kontaktar en server för att ladda serier. IComic unzips ZIP och CBZ filer och stöder JPG, PNG och TIF-filer i en hög kvalitet upplösning upp till 3000 pixlar med 1000 pixlar. Från och med offentliggörandet är iComic finns att köpa för $ 0,99 i App Store, och gör det möjligt att bokmärke din plats i serien att fortsätta där du slutade.

3 Erhålla Evercomic. Den Evercomic komiska läsare ger komisk tillgång genom att kräva att du kan ladda upp serietidning filen till din gratis Evercomic konto på datorn. När laddat, det Evercomic programmet ansluter till ditt konto via Wi-Fi-anslutning och visar överförda innehåll i appen fönster.