Vad kan man göra om en vippströmbrytare LED tänds inte

September 16

Vad kan man göra om en vippströmbrytare LED tänds inte


Vippströmbrytare är ett vanligt sätt att använda kraft när det behövs och stänga av den när den inte behövs. Dessa brytare har vanligtvis en stam som kan kopplas in och ur när det är lämpligt. De har en positiv och negativ terminal på baksidan av omkopplaren och en del även har inbyggda reläer som en säkerhetsåtgärd. Vippströmbrytare kan även ha lampor inbyggda i växeln för att belysa när energi tillförs.

ledningar

Toggle-switch ledningar är en enkel installation. Omkopplaren är kopplad till både strömkällan och det objekt som behöver ström. Objektet därefter kopplad till den negativa sidan av batteriet. Kontrollera alla anslutningar som används mellan växeln och batteriet, inklusive den negativa kabeln och ledningarna går in i brytaren. En dålig eller felaktig anslutning kan leda till fel i switch eller objektet drivs. Kontrollera kablarna som går in i brytaren och se till att de är på rätt plats för makt och jord. Det bästa sättet att göra dessa anslutningar är med lod och ett täckmaterial som eltejp. Dessa material säkerställa att en elektrisk ström har gjorts. När trådarna har kontrollerats, prova strömbrytaren igen. Om brytaren fortfarande inte fungerar som den ska, det är förmodligen ett problem med växeln. Försök med en annan omkopplare i kretsen. Återigen, se till att anslutningen till växeln är bra och vänd toggle.

Reparera

För att byta ut LED-lampa i vissa vippströmbrytare, demontera hela brytaren. Ofta är detta inte ens möjligt utan att skada brytaren. LED vippströmbrytare finns från bildelar butiker. En ny switch kan spara tid och besvär genom att ersätta den felaktiga brytaren. Om du vill reparera växeln, LED-lampor kan också köpas från bildelar butiker eller online-återförsäljare. Använd en platt skruvmejsel eller kniv för att dra isär plasthöljet på strömbrytaren och exponera LED omkopplare lampa. De flesta lysdioder ska lödas till växeln och måste skäras bort eller slipas av strömbrytaren. En Dremel verktyg kan hjälpa dig med denna del av reparationen. Sätt i nytt ljus på de elektriska flikarna och löda dem på plats. Sätt kopplingsdosan ihop och anslut den ursprungliga brytaren kretsen och vända på strömmen.