Hur man ladda din pick up truck

August 19

Att ha en pickup är bra eftersom du kan alltid hjälpa någon flytta, och kan plocka upp virke i järnhandeln. Om du inte vet hur man korrekt ladda din pickup, men du kommer inte att kunna maximera lasten och vara säkra. Lyckligtvis är det inte särskilt svårt att åstadkomma.

Instruktioner

1 Parkera bilen på ett plant underlag, att på det sättet blir det lättare lasta lastbilen och lasten inte glider.

2 Ladda upp de största posterna första och med hjälp av en assistent, plocka upp objektet och placera den på bakluckan.

3 Driva lasten mot baksidan av sängen off av bakluckan. Du vill fastna i lasten mot den bakre väggen av sängen och bedsides.

4 Upprepa denna process med nästa punkt, arbeta dig över sängen.

5 Fylla eventuella tomrum i last med mindre föremål, sådana som kan fylla gapet och hålla lasten tight. Genom att hålla lasten hårt mot sig själv, kan du göra det mer stabilt.

6 Bind ena änden av repet eller binda till antingen insatsen fickan eller binda montera på sängen.

7 Köra repet över lasten. Arbetet repet så att det håller de större objekt hårt mot baksidan av hytten, kör repet mot den andra slips ner eller stavs ficka längs vägen.

8 Binda den andra änden av repet till slips ned berget och dra åt. Föremålen är säkrade mot varandra nu, och kommer inte att röra sig lätt.

9 Stäng bakluckan när du är klar laddar lastbilen, och dubbelkolla alla av lasten för att se till att den är säker. Om du måste, till rep eller fästanordningarna för att göra lasten och sängen fungerar som en enhet.