Hur köper jag musikfiler för en blå RCA 4GB Opal MP3-spelare med FM-radio?

December 14

Hur köper jag musikfiler för en blå RCA 4GB Opal MP3-spelare med FM-radio?


RCA Opal 4GB är en prisvärd MP3-spelare med en anständig minne som spelar MP3, WMA och ACC-filer. Det finns ett antal källor för att få kompatibla musikfiler för att spela på din Opal.

Import från inköpt cd

Konvertera spår från inköpta CD-skivor till ett digitalt format med hjälp av datorns mediaspelare och ladda dem på din Opal. När du har konverterat din musik, öppna mappen du har lagrat dem i, ansluta enheten till datorn, öppna sin lagringsmapp genom "Den här datorn" på Start-menyn och dra och släppa filerna i.

Ladda ner filer från en onlinebutik för musik

Besök en online-musikaffär som säljer kompatibla filer, som Amazon.com, eMusic, com eller Beatport.com och ladda ner musikfiler för att ladda på din Opal. Du kommer inte att kunna spela upp låsta MP4-filer från iTunes eller annan DRM-skyddad musik som inte är kompatibel med spelaren.

Varning

Det är olagligt att ladda ner eller importera upphovsrättsskyddat material som du inte lagligt har köpt från en legitim källa. För att göra detta kan vidta rättsliga åtgärder från dem som innehar rättigheterna till innehållet.