Hur kan jag blockera någon numrerar på en Verizon enV2 telefon?

May 4

Oavsett om det är en gnagande ex, en ihållande säljare eller det irriterande vän som alltid vill prata, vi alla har någon vars samtal eller textmeddelanden som vi helst inte vill ta emot. Verizon Wireless LG enV2, med sin fulla QWERTY-tangentbord och 2,0 megapixel kamera, är utformad för social fjäril att hålla kontakten med vänner och familj. Men om du behöver lite uppskov från ditt sociala nätverk, finns flera tekniker för att blockera inkommande samtal och textmeddelanden till din enV2, både från telefonen och på Verizons hemsida.

Instruktioner

Blockera inkommande samtal från telefonnummer inte finns i din kontaktlista

1 Radera det telefonnummer som du vill blockera från din kontaktlista och återgå till huvudskärmen.

2 Tryck på "Meny" bläddra till "Inställningar & Verktyg" menyn och navigera till "Telefoninställningar" och "Säkerhet".

3 Ange din fyrsiffriga telefonlåskoden. Om du inte har ställt in ett, är standardkoden de fyra sista siffrorna i ditt telefonnummer.

4 Välj "Begränsningar" från menyn "Säkerhet" och ange din fyrsiffriga telefonlåskoden igen.

5 Navigera till "samtal" och sedan "inkommande samtal."

6 Välj "Kontakter Bara" från "Inkommande samtal" menyn och tryck på "OK".

Blockera samtal och textmeddelanden från vissa telefonnummer

7 Logga in på ditt Mitt Verizon konto.

8 Välj "Min Verizon" i menyn längst upp på sidan och navigera till "Mina planer och tjänster" och "Hantera Verizon skyddsåtgärder."

9 Klicka på "Ställ in samtals- och meddelandehantering Blocks" under "Spam Controls" rubrik.

10 Ange upp till fem 10-siffriga telefonnummer för att upprätta en 90-dagars block på alla inkommande samtal och meddelanden från dessa siffror. Klicka på "Apply".

Tips

  • Samtals- och meddelandehantering block som fastställs på Verizon Wireless webbplats kan förnyas genom att använda samma procedur som används för att ställa upp dem.
  • Om du blir trakasserad via din mobiltelefon, kontakta din lokala polisen för att få hjälp i tillägg till att blockera den felande telefonnummer.
  • Om du blockerar alla inkommande samtal från telefonnummer som inte finns i din kontaktlista, kommer ingen utanför dina kontakter kunna ringa dig - inte bara det specifika telefonnummer som du försöker blockera.