Hur man laddar ner bilder till en mobiltelefon

April 30

Hur man laddar ner bilder till en mobiltelefon


En av de vanligaste frågorna om mobiltelefon kapacitet är hur man överför mediafiler till mobiltelefonen. Detta beror på, medan de flesta cell telefoner kommer med bruksanvisningar, de inte kommer med specifika instruktioner eller programmet för att underlätta överföring media-fil. Istället är prenumerationstjänster erbjuds för att möjliggöra enkel överföring av musik och bilder, lägga till ytterligare kostnader för din månatliga mobilräkning. Lyckligtvis om du redan har de filer du vill (dvs digitala bilder från kameran eller MP3-ringsignaler) finns ett antal sätt på vilka du kan överföra dessa filer till din mobiltelefon (och vice versa) utan dyra månadsavgift och nedladdade dubbletter. Följande kommer att guida dig genom tre tillgängliga metoder: e-post, Bluetooth och USB-anslutningar.

Instruktioner

Ladda ner via e-post

1 Hur man laddar ner bilder till en mobiltelefon

Komponera ett e-postmeddelande från den enhet som innehåller de bilder du vill ladda ner. Kontrollera att den här enheten är Internet-baserade och / eller har e-post kapacitet (dvs. dator, handdator, en annan mobiltelefon, etc). Om inte, överför de önskade bilderna till en enhet som gör att du kan skicka ett e-postmeddelande.

2 Adress e-post till "din [email protected]rrier_domain.com", där ditt nummer är 10-siffriga mobilnummer som tilldelats din telefon. Till exempel, om ditt mobiltelefonnummer är (999) 555-1234 och din operatör är T-Mobile, kommer din e-post vara [email protected] E-postadressen format för de vanligaste mobilnäten är listade nedan:
T-Mobile: [email protected]
Verizon: [email protected]
Cingular: [email protected]
Sprint: [email protected]
Nextel: [email protected]
Virgin Mobile: [email protected]

3 Fäst de valda bilderna till e-post som en bifogad fil. Klicka på "skicka" för att överföra e-post till telefonen. E-postmeddelandet kommer att visas som ett textmeddelande på din mobiltelefon.

4 Öppna textmeddelandet. Se bilderna som finns i meddelandet. Välj antingen "rädda" bilderna till telefonen bibliotek, eller "in som bakgrundsbild" i bilden bakgrund.

Ladda ner via Bluetooth-anslutning

5 Hur man laddar ner bilder till en mobiltelefon

Kontrollera att både din mobiltelefon och enheten som innehåller foto (s) har trådlös Bluetooth-anslutning förmågor. Leta efter Bluetooth-symbol på båda enheterna.

6 Etablera en närhet mellan de två enheterna; Bluetooth har bara en 30-meters räckvidd.

7 Aktivera Bluetooth på varje enhet. Medan de flesta mobiltelefoner inte automatiskt aktivera Bluetooth, de flesta andra enheter (dvs. datorer) gör. Kontrollera att se till att båda enheterna är Bluetooth aktiva som kontrolleras av antingen en anmälan ljus (vanligtvis en blå upplyst Bluetooth symbol), eller genom en Bluetooth-ikonen ses som en skärmbild i aktivitetsfältet.

8 Skapa en unik 4-siffrig PIN-kod (personligt identifikationsnummer). När din mobiltelefon har upptäckt den andra Bluetooth-enheten, kommer det att fråga dig att ange PIN-koden. PIN-koden bör endast användas för detta sammanhang som varje Bluetooth-anslutning kräver sin egen unika PIN-kod.

9 Välj önskad bild (s) med hjälp av programmet media installerats på mobilen. Denna specialiserad programvara fungerar som ledningen mellan din mobiltelefon och foto innehållande enhet. När initieras, kommer programmet att producera en lista över filer tillgängliga för överföring mellan de två enheterna.

10 Klicka på "överföring" -knappen, eller annan lämplig knapp beroende på den programvara som används. De överförda filerna skickas automatiskt och sparas på rätt plats på din mobiltelefon.

Ladda ner via USB-kabel

11 Hur man laddar ner bilder till en mobiltelefon

Anslut ändarna av USB-kabeln till både mobiltelefonen och enheten som innehåller de bilder du vill ladda ner (dvs. dator).

12 Låt enheterna att känna igen anslutningen. Håll utkik efter en anmälan som indikerar anslutningen har gjorts via USB-kabel. Till exempel skulle en dator erbjuder en pop-up bubbla som visar en anslutning till mobiltelefonen, eller "bärbar lagringsenhet," har gjorts.

13 Leta upp enheten på den dator som mobiltelefon har utsetts. För en dator, kommer denna enhet vara placerad inuti huvudsystemet mappen "Dator" eller "Den här datorn". Leta efter den nya enheten bland de befintliga hårddiskar i systemmappen. Den bör ha en ikon, brev-beteckning och namn som "bärbar lagringsenhet (F :)" eller "USB-enhet (E :)".

14 Leta reda på mappen filen på den enhet som innehåller de önskade foton. Markera bilden (s) du vill överföra.

15 Klicka och dra bilderna från sin ursprungliga plats till den enhet som har utsetts för mobilen. Kopior av dessa filer kommer att överföras till mobilen.

Tips

  • Alla hämtar instruktionerna i den här handboken kan vändas för att ladda ner filer från din mobiltelefon till en annan enhet, till exempel en computer.To Undvik bärare serviceavgifter, överväga att hämta bilder via Bluetooth eller USB-kabel. Dessa två alternativ kan du fritt överföra bilder, ringsignaler och video.If du har problem med att aktivera Bluetooth på din mobiltelefon, gå igenom telefonens meny och inställningar mappar för att hitta en Bluetooth-alternativ anslutning. Inne i Bluetooth-mappen det bör finnas en möjlighet för "set-up" för att aktivera makt, eller helt enkelt och "on / off" option.If datorn inte gjordes med inbyggd Bluetooth programvara, en Bluetooth-adapter kan köpas nästan var som helst : online datorbutik eller en mobiltelefon butik. Se till att välja Bluetooth-adaptern med USB 2.0-stöd.
  • Var medveten om att överföra bilder via e-post kan medföra avgifter eftersom de verkar som textmeddelanden på din mobiltelefon. Om du inte har en obegränsad textmeddelanden plan identifieras som antingen SMS eller MMS textmeddelanden, kan du debiteras så mycket som en cent per Kb överföras (beroende på operatörens policy) .Vissa enheter inte har rätt inbyggda i programvara för att känna igen en mobiltelefon anslutning och filöverföring via USB-kabel, till exempel Windows Vista och Windows XP. Om enheten är en av dem, kan du köpa och installera en mångsidig fil-hantering program, såsom Datapilot, direkt från Internet eller på din lokala teknik retailer.Most mobiltelefoner inte innehåller rätt programvara för att underlätta överföringen av mediefiler via Bluetooth-anslutning. Om din mobiltelefon är en av dessa, kan du köpa och installera en mångsidig medie hantera program, såsom ringsignal Media Studio 2, direkt från Internet eller på din lokala teknik återförsäljare.