Hur Kopiera en CD till en Sansa

December 18

Hur Kopiera en CD till en Sansa


Med hela din CD-biblioteket i fickan är en av de mest tilltalande sakerna äga en MP3-spelare. Det kan dock vara ganska skrämmande uppgift om du aldrig har försökt att göra en digital kopia av en CD, mycket mindre hela samlingen. Det finns ingen anledning till oro, eftersom processen är endast något mer komplicerat än att sätta nedladdade filer på din Sansa MP3-spelare.

Instruktioner

1 Starta CD rippning eller kopiering programvara. De flesta musik eller mediaspelare som kommer fabriks installeras på datorer har en krusning funktion, så starta din standard spelare om du är osäker.

2 Ange din CD i datorns CD-facket. Vänta på din mediaspelare att identifiera skivan och klicka sedan på "Rippa" eller "Rip CD" eller flik. Klicka på "Start Rip" och vänta för spelaren att avsluta rippning eller kopiera skivan.

3 Anslut på änden av USB-kabeln till Sansa MP3-spelare och den andra änden till din dator eller laptop USB-port. Vänta för datorn att känna igen din Sansa.

4 Klicka på "Library" -fliken eller knappen på din mediaspelare och sök efter den CD som du har hämtat.

5 Leta reda på "Sync" -fliken eller knapp på din mediaspelare och klicka på den. Klicka och håll på den CD som du kopierade och dra den till "Sync" lista eller mapp. Klicka på "Start Sync" och vänta tills den är klar. CD-skivan har nu kopierats till Sansa MP3-spelare.