Hur man tar bort ett bilfönster Trim

May 10

Hur man tar bort ett bilfönster Trim


Som bilar blir äldre, blir fönstret trim ganska misshandlad och oxiderade, och kan också börja läcka från den fördelning av gummit. Byte av trim är inte en svår process, men det kan ta lite extra tid att göra korrekt; annars riskerar du att skada ersättnings lister du vill installera. Innan du kan sätta i nya lister, men du måste först ta bort de gamla.

Instruktioner

1 Öppna dörren och använd 3/8-tums Ratchet och uttag för att skruva isär spegeln från dörren. Dra spegeln bort från dörren och placera den åt sidan så att du kan installera om det senare. Rulla ner fönstret med hjälp av fönstermotorn eller fönsterveven, beroende på din bil.

2 Ta tag i fönsterfoder som sitter längst ned i fönsteröppningen, på utsidan av dörren. Grip den med händerna och ge den en bogserbåt för att frigöra den från dörren huden. Skjut bort det på dörren för att ta bort den helt och hållet.

3 Grepp den inre kanten av fönstret trim, den del gummi, in i vilken fönstret rullar upp under normala förhållanden. Ta tag i det i det övre hörnet i närheten av taket och dra den nedåt mot mitten av fönstret. Dra listen nedåt hela vägen runt fönstret, sedan dra upp och ut genom fönstret kanalerna tills det är ut genom dörren helt.