Nissan Frontier Rim Specifikation

June 16

Nissan Frontier har vunnit flera utmärkelser i det förflutna, inklusive "högst rankade Midsize Pickup I Initial Quality" av JD Power and Associates. Inte bara är det en pålitlig bil, men Frontier är laddad med alternativ som du kan välja mellan för att anpassa bilen efter dina behov. 2011 Nissan Frontier har flera fälg och däck alternativ, som beror på modell och trim av fordonet.

Standard På S-modell

På Nissan Frontier S-modellen med en besättning hytten, 16-tums-by-7-tums hjul är standard. De är gjorda av stål, och har en sex ekrar. S-modellen crew-cab levereras som standard med P265 / 70R16 BFGoodrich Radial Lång Trail T / A beskrivs vita brev däck.

På S-modellen med en king-cab, 15-tums-by-7-tums hjul är standard. De är också tillverkade av stål och har en sex ekrar. S-modellen king-cab kommer med P235 / 75R15 General Grabber alla-säsongen däck.

Standard På SV-modell

På Nissan Frontier SV (sexcylindrig) modell med en besättning hytten, 16-tums-by-7-tums hjul är standard. De är tillverkade av aluminium-legering och har en fem ekrar.

På SV (fyrcylindriga och sexcylindriga) modell med en king-cab, 16-tums-by-7-tums hjul är också standard. De är tillverkade av aluminium-legering och har en fem ekrar.

SV-modellen levereras som standard med P265 / 70R16 BFGoodrich Long Trail beskrivs vita brev däck.

Standard På Pro-4X Modell

På Pro-4X-modellen med en besättning hytten Nissan Frontier, 16-tums-by-7-tums hjul är standard. De är tillverkade av maskin färdiga aluminiummetallfälgar och har en sex ekrar.

På Pro-4X-modellen med en king-cab, 16-tums-by-7-tums hjul är också standard. De är också tillverkade av maskin färdiga aluminiummetallfälgar och har en sex ekrar.

Pro-4X-modellen levereras som standard med P265 / 75R16 BFGoodrich Robust Trail T / A beskrivs vita brev däck.

Standard På SL-modell

På Nissan Frontier SL modell med en besättning hytten, 18-tums-by-7,5-tums hjul är standard. De är tillverkade av maskinbearbetad färdiga aluminiumlegering och har en 12-ekrar. SL-modellen levereras som standard med P265 / 60R18 BFGoodrich Radial Lång Trail T / A däck. Eftersom det inte finns någon SL king-cab modell, dessa hjul är inte tillgängliga på king-hytten.