Hur du ändrar skärmen på en iPhone 3G

July 10

Hur du ändrar skärmen på en iPhone 3G


IPhone 3G, som tillverkas av Apple, är älskad för sin pekskärm, Internet kapacitet och brett utbud av media funktioner. Liksom alla mobiltelefon kan iPhone skadas på grund av olyckor eller från vanlig daglig användning. Skärmen kan repas eller sprucken. Renovera din iPhone 3G genom att ersätta den skadade skärm med en ny. Den gamla skärmen är lätt att ta bort och nya skärmar är allmänt tillgängliga från iPhone delar leverantörer.

Instruktioner

1 Använd ett gem för att ta bort SIM-kortet fältet längst upp på telefonen genom att trycka spetsen av gemet i hålet i slutet av SIM-kortshållaren. Facket kommer att dyka upp.

2 Använd en mini stjärnskruvmejsel för att skruva loss skruvarna på undersidan av telefonen.

3 Sätt en mobiltelefon fall öppningsverktyg in i sömmen längst ner på telefonen och bänd skärmen öppen. En mobiltelefon fall öppningsverktyg är en liten plast enhet med en platt spets som används för att säkert nyfikna isär telefonen utan att repa den. När du bända ned på skärmen uppåt, kommer den övre delen av skärmen fortfarande vara ansluten till toppen av telefonen genom tre flatkablar. Kablarna är numrerade ett till tre.

4 Koppla ur kablarna i nummerordning. De första två kablar är snäppas på och de tredje kabel glider ut ur en adapter. Sätt i slutet av fallet öppna verktyget under slutet av de två första snäppas-on kablar för att försiktigt pop ut dem. För att ta bort den tredje kabeln, in spetsen på verktyget under fliken i änden av kabeln som sticker ut från adaptern. Lyft upp fliken till en liten vinkel och skjut ut kabeln.

5 Placera den nya skärmen på plats, åter ansluta kablarna och stänga skärmen. Slå på telefonen för att säkerställa att den fungerar. Om så är fallet, fast skärmen på plats med de två skruvarna längst ned på telefonen.

Tips

  • Ändra din iPhone skärmen upphör garantin.