Hur man spelar en DVD-skiva i en bilstereo

January 27

Hur man spelar en DVD-skiva i en bilstereo


Om du är på språng och har antingen en bärbar DVD-spelare eller en dator som spelar DVD-skivor kan du inte njuta av låg kvalitet ljud som kommer ut ur den inbyggda högtalarsystemet. Om du vill öka volymen och tonen kvaliteter DVD, kan du ansluta din bärbara DVD-spelare till bilstereon och spela ljud via bilstereon. När du är ansluten kan du styra volym och utjämning av DVD-film ljud genom kontrollerna på bilens stereo.

Instruktioner

1 Anslut 3,5 mm ljudkabel till hörlursuttaget antingen den bärbara DVD-spelaren eller den bärbara datorn. Du kan köpa kabeln på de flesta elektronikaffärer eller på nätet.

2 Anslut den andra änden av kabeln till "Aux" port på din bilstereo. (Om stereon inte har en sådan port du inte kommer att kunna spela upp DVD-ljud via bilstereon.)

3 Sätt in DVD-film i DVD-spelaren och börja spela upp filmen. Tryck på "Aux" alternativet. Detta spelar ljudinnehållet från din DVD-spelare genom bilstereon.

4 Öka eller minska DVD loudness med volymratten och justera tonen kvalitet med hjälp av diskant, bas och andra utjämnings kontrollerna på stereon.