Hur man bränner flera bilder på en DVD med Micro

October 19

Hur man bränner flera bilder på en DVD med Micro


Micro göra en linje av maskiner för professionellt bränning och duplicera DVD-skivor och andra skivor. De är dyrare än att bränna skivor på din dator, eftersom de brinner snabbare vid en högre kvalitet och upp till ett dussin skivor åt gången beroende på vilken produkt du äger. Ett gemensamt namn för skivor är "bilder", eftersom filerna som bränner till DVD kallas skivbilder. Bränna två av dessa bilder i full storlek till en DVD med hjälp av en dubbelsidig DVD-RW.

Instruktioner

1 Skjut den lilla svarta knappen under den övre skivfacket på Micro och det kommer att glida öppen. Om den inte gör det, se till att maskinen är ansluten och påslagen. Sätt i den första DVD-skivan bilden och tryck på knappen för att stänga den. Upprepa detta med den tomma skivan i facket nedan.

2 Leta reda på "Start" -knappen på toppen eller framsidan av maskinen och håll den intryckt i 10 sekunder. Skivan kommer att brinna, och när den är klar det nedre facket öppnas. Ta ut skivan försiktigt så att inte fläcka det eller få det smutsigt, och vänd på den. Nu ersätta skivan i det övre facket med din andra DVD-skiva bild.

3 Tryck på "Start" för andra gången och vänta på att skivan är klar. Du har nu två DVD-skivor bilder på en enda skiva.

Tips

  • Endast göra kopior av skivbilder som du har behörighet till.