Har Apple iPhone har en inbyggd kamera?

July 12

Din iPhone är en multimedia powerhouse. Långt från den typiska mobiltelefon, har denna smartphone möjlighet att spåra din kalender, ta dina bilder och titta på dina filmer allt från en enhet. Med Apple iPhone kan du skrota din digitalkamera och använda fem megapixel kamera som kommer med det. Alla dina bilder och videoklipp lagras på din iPhone så att du kan dra bort dem senare. En stor fördel med att använda din iPhone kamera är möjligheten att dela. När du tar din bild kan du text det eller ladda upp den till din favorit sociala medier nätverk.

iPhone-kameror

Apple iPhone har förmågan att ta bilder och video med sina kameror. Apple iPhone faktiskt har två kameror. En kamera är på framsidan av enheten. Detta är för att ta bilder av dig och för användning under Facetime samtal. Den andra kameran är placerad på baksidan av enheten och används för att ta uppriktig bild skott.

alternativ

Den iPhone har en fem megapixel kamera med en LED-blixt. Ingår i denna kamera är möjligheten att använda HDR-teknik. HDR-teknik är High Dynamic Range fotografier som används för att skapa dramatiska bilder. Du har också möjlighet att använda en 5x zoom funktion för att komma närmare dina bilder. Om du behöver ta ett självporträtt, helt enkelt aktivera den främre kameran för att använda VGA främre kameran för att ta en stillbild av dig själv.

Videokamera

Din iPhone kommer med en HD-videokamera för att ta videoklipp på resande fot. Du kan använda denna videokamera för att fånga viktiga stunder. Sedan kan du redigera det direkt på din iPhone. Apple har också en iMovie applikation tillgänglig från iTunes App Store. Denna applikation tillåter dig att göra en film av flera videoklipp.

kamera Application

Din iPhone kommer med en "kamera" program som kontrollerar alla dina kameror. Från denna applikation kan du få tillgång till främre kameran tillbaka kamera och videokamera i ett. När du klickar på Kamera den bakre kameran är aktiverad. Klicka på kameraikonen i det övre högra hörnet för att aktivera den främre kameran. Skjut bar i det nedre vänstra hörnet till videokamera för att få tillgång till HD videokamera. Bilden i det nedre vänstra hörnet tar dig till kamerarullen där alla dina bilder och videoklipp lagras.