Hur konvertera HDMI till komponentvideo

December 7

Hur konvertera HDMI till komponentvideo


HDMI-kablar överföra både högupplöst digital audio och videosignaler i en enda kabel. komponentkablar består av tre analoga kompositkablar, och endast utföra en videosignal. Om du har en HDTV som använder en komponentvideoingång eller inte har några öppna HDMI-portar, kan du använda en HDMI till komponent att konvertera den digitala HDMI-signalen till en analog komponentvideo och sammansatt ljudsignal.

Instruktioner

1 Anslut A / C adapter till HDMI till komponent omvandlare, anslut sedan A / C adaptern i vägguttaget.

2 Anslut HDMI-kabeln till HDMI-utgången på enheten sänder HD-signal. Anslut den andra änden av HDMI-kabeln till HDMI-ingången på HDMI till komponent omvandlare.

3 Anslut de röda, gröna och blå komponentkablar i de röda, gröna och blå utgångarna på HDMI till komponenten omvandlare. Anslut den andra änden av komponentkablar i den röda, gröna och blå komponentingångar på baksidan av HDTV.

4 Anslut de röda och vita kompositkablar till de röda och vita ljudutgångarna på HDMI till komponenten omvandlare. Anslut den andra änden av kablarna i kompositingångarna på samma kanal som komponentkablarna. HDMI-signalen kommer nu att omvandlas till analog och skickas till HDTV via komponent och kompositkablar.