Hur du gör din 50cc scooter ÄNNU MER SNABBARE

February 22

Hur du gör din 50cc scooter ÄNNU MER SNABBARE


I denna artikel kommer jag att erbjuda mer djupgående tips och tricks för att kraftigt ändra din 50cc kinesiska gjort 4-takts skoter för off road bruk. Jag säger off road användning eftersom de flesta statliga lagar kräver en motorcykel påskrift på ryttare licensen om fordonet är över 50cc samt skotern kan behöva registreras hos BMV. Ändringar av skotrar motorstorlek, intag och CVT kommer att förklaras. Installera en 72cc uppgradering från bra och välrenommerade företag på nätet är ett snabbt och enkelt sätt att uppnå uppemot 50 mph toppfart av din skoter. Forum som Scootdawg har en mängd information om felsökning, länkar till pålitliga online delar leverantörer och även en steg för steg guide steg för steg guide om hur man installerar nya stora hål uppgraderingssats.

Instruktioner

1 Hur du gör din 50cc scooter ÄNNU MER SNABBARE

Det finns många stora hål uppgraderingskit på marknaden för kinesiska gjorde skoter med 139QMB Honda klon motor. I denna artikel kommer jag särskilt tala om 72cc förskjutning uppgradera kit på grund av otillförlitlig faktorer som är förknippade med att gå större än 72cc. Även om det finns många olika tillverkare för dessa kit, gjorde taiwanesiska kit erbjuda bästa kvalitet och utförande. Alltid hitta ett kit som innehåller ett cylinderhuvud med större ventiler för att ta mer nytta av din extra prestationsförmågan.

2 Hur du gör din 50cc scooter ÄNNU MER SNABBARE


När du uppgraderar hålet i motorn, måste du kunna leverera tillräckligt med bränsle till motorn. Detta gör du genom att ändra huvudmunstycket i förgasaren till en större # 85 huvudmunstycke. Detta kommer att möjliggöra en mer balanserad luft-bränsleförhållande och säkerställa maximal prestanda. Köra motorn för mager kan allvarligt skada din motor, överhettning det. Köra motorn alltför rika (för mycket bränsle i blandningen) kan orsaka dålig bränsleekonomi och slitage på de inre motordelar snabbare också. Vissa personer har rapporterat goda resultat ändrar låg pilot jet hastighet till en större # 38 om du är med acceleration eller snubbla frågor.

3 Hur du gör din 50cc scooter ÄNNU MER SNABBARE


Ta bort luftintaget rutan fabriken och installera ett fritt flöde UNI typ kon filter. Detta gör det möjligt för din motor att andas bättre. Efter marknaden avgasrör är också ett bra sätt att öka effekten, men ofta på bekostnad av en högre skoter.

4 Hur du gör din 50cc scooter ÄNNU MER SNABBARE


Ändra ut den gamla lager tändstift för en NGK iridium tändstift. Det finns hög utgångständspolar och Race CDI elektroniska tänd men jag inte har sett många stora vinster från andra konsumenter som har köpt dessa.

5 Hur du gör din 50cc scooter ÄNNU MER SNABBARE


Använd syntetisk motorolja efter avbrottet i processen för ett lite ökat prestanda. Kontrollera alltid dina däck för korrekt tryck, kontrollera bromsarna och se till att hjulen vänder fritt.

6 Hur du gör din 50cc scooter ÄNNU MER SNABBARE


Några av de bästa prestanda vinster du kan få från din scooter förändras ut rullen vikter från CVT Variator (remskiva ansluten till motorns vevaxel) Om du vill ha snabb utanför linjen acceleration då lättare vikter som 5,5 gram skulle rekommenderas. Om högre toppfart är ditt mål, skulle 7-8,5 gram rullar vara bäst. Naturligtvis vad rulle vikter storlekar är bäst för dig kan bero på många faktorer såsom förarvikt, terräng, etc, så jag skulle vilja föreslå att få 2-3 olika uppsättningar för att hitta din "sweet spot"

7 Forum som Scootdawg.com har några av de bästa resurserna jag har sett med erfarna ryttare och guruns som vet vad som fungerar och vad som inte gör det. En av de största bidragsgivarna till platsen, Enviromoto, har en bra webbplats och har några av de bästa kundservice som jag har sett av alla online-butiker Period. Vad jag vill om Enviromoto produkter är att han erbjuder olika nivåer av prestanda paket med allt du behöver, Instruktioner ingår! Allt gissa tas ut!

Tips

  • Kolla in resurserna nedan för mer information!