Hur man byter stötfångaren på en 1993 Honda Accord

March 15

1993 Honda Accord har utformats med enkel främre och bakre stötfångare. Den främre stötfångaren har två lampor, en i varje ände, för blinkers. Den bakre stötfångaren är mycket vanligt och bara har en liten indrag på den nedre kanten för avgasröret. Varje stötfångaren på 1993 Accord kan bytas ut på under 30 minuter med minimal mekanisk kunskap och endast med hjälp av några vanliga verktyg.

Instruktioner

Främre stötfångare

1 Öppna huven och placera den nya stötfångaren på framsidan av Accord. Tryck på knäna mot stötfångaren för att hålla den på plats. Installera och dra åt en bult på varje sida av öppningen i stötfångaren för grillen. Använd en spärr och 8 mm uttag för att dra åt skruven. Stötfångaren bör stanna upp på egen hand nu. Installera de tre extra skruvar längs kanten där grillen kommer att placeras.

2 Nå bakom stötfångaren från sidan precis framför framhjulet. Montera och dra åt två bultar för att fästa stötfångaren till framstammen.

3 Få under främre stötfångaren och koppla ledningarna till baksidan av lamporna i stötfångaren. Installera en rad av åtta plastclips genom botten av stötfångaren och genom stänkskyddet under bilen.

Bakre stötfångaren

4 Öppna bakluckan Accord och placera den bakre stötfångaren på baksidan av bilen. Håll upp med knäna tills du sätter i raden av fem plastclips i stötfångaren nära toppen.

5 Nå inuti den bakre stötfångaren från precis bakom bakhjulet. Installera och dra åt fyra 8 mm bultar längs sömmen där stötfångaren möter den bakre delen av bilen.

6 Montera och dra en rad med sex skruvar längs kanten av stötfångaren precis bakom den bakre däcket. Använd en stjärnskruvmejsel för att dra åt skruvarna.