Hur konvertera till Power fönster

March 17

För att dra nytta av praktiska funktioner i vissa bil larmsystem eller att rulla fönstren upp och ner utan armbåge fett, kan ägarna uppgradera manuella fönster till makten.

Instruktioner

Att köpa en Power Window Kit

1 Köpa ett kit som är utformad för att fungera i just din bilmodell.

2 När du köper satsen, men innan de lämnar butiken, kontrollera att allt som är tänkt att vara i paketet är i förpackningen. En fönster kit bör omfatta två regulatorer med motorer, kablage med pluggar redan på plats, en mall dekal för att hjälpa till att skära hål på dörrpanelen för omkopplarna, och en omkopplare kit.

Förbered för installation

3 Läs bruksanvisningen som följer med den elektriska fönsterhissen kit.

4 Samla följande verktyg: dörrpanelen remover, fönster vev remover, böjd stång att hålla fönstret från att falla ned i dörren, gummi dörr propp, en burk av petroleumbaserade silikonspray, en testlampa, regulator testare, borrmaskin, skruvmejsel bit, unibit eller bery bit, 1/4-tums borr, en hammare och hålslag, en kniv, en varm blad, kvart-tums enhet 10mm hylsnyckel en filt markör, och dragfjäder.

Installation

5 Rulla fönstret i det övre läget. Detta görs för att ge dig mer utrymme att arbeta. På vissa bilar kan du ha mer utrymme om fönstret rullas ner.

6 Ta bort all hårdvara från dörrpanelen och ta bort luckan.

7 Strippar plasten täcker till basen av dörren.

8 Ta fabriken mekanisk regulator. Använd hammaren och hålslag på skruvarna som håller regulatorn på plats och en 1/4-tums borr och borra att stansa ut skruvarna.

9 Sätt gummi dörr propp mellan fönstret och dörren för att hålla glaset upp.

10 Skjut den gamla vev regulator av det mindre hålet i dörren.

11 Samla ihop de trasiga skruvar och bultar från botten av dörren.

12 Kör glaset upp och ner för hand för att söka efter snäva fläckar på banan. Om det finns trånga ställen, kontrollera banan för hinder som skruvar som inte befinner sig i på rätt sätt och göra lämpliga justeringar.

13 Spraya spåret med petroleumbaserade silikonspray.

14 Anslut ledningsnätet i det nya tillsyns och placera regulatorn i dörren. Linje aggregatet så gott du kan med samma hål i dörren som fabriken används för att installera den ursprungliga fönsterregulator. Använd regulatorn testaren att anpassa regulatorn perfekt med hålen på dörren och skruva fast regulatorn på plats med 1/4-tums enhet 10mm uttag.

15 Upprepa steg 15 på den andra dörren.

16 Ta förardörrpanelen och vänd på den så att dess baksida är upp. Sätt mallen dekalen över hålet efter avlägsnande av den manuella fönsterveven.

17 Använd borr och unibit eller bery bit och borra genom markeringarna på mallen för att skapa hål för skruvar som håller strömställarhuset till panelen.

18 Använd den heta bladet över mallen för att skapa ett hål för växlarna. Använd rakblad att raka och avsluta kanterna.

19 Använd korta skruvar för att montera huset för omkopplarna på framsidan av panelen och montera omkopplaren plattan i huset.

20 Pop i växlarna från den bakre änden av panelen. Se till att de två ledningarna kommer från kontaktstift för varje omkopplingspunkter i samma riktning.

21 Markera kontakten som går in i brytaren som driver förarens fönster med en filtmarkör. Denna åtgärd kommer att hindra dig från att behöva gissa vad switch körs vad fönster när du sätter ihop allting.

22 Applicera skum över omkopplingsenheten för att skydda trådarna från att kortsluta på metall kanterna av dörren.

23 Upprepa steg 17 genom 23 på den andra dörren.

24 Inspektera dörrarna för att hitta ett sätt att dirigera kablaget från dörren till passagerarutrymmet i bilen. I vissa fordon kan hittas en fabrik sele som går genom dörren till sparka panelen. Överallt där fabriken sele går till, ta bort locket från den platsen och dra ut skum som används för att skydda ledningar fabriken för att få på fabriken vävstolen.

25 Trä fönster ledningsnätet genom fabriken vävstolen och in i dörren, och tråd binda sele innanför dörren.

26 Skär några skum och placera den i läge för att skydda fabriken sele och fönster sele.

27 Jorda fönstersystemet till fabriks marken klacken på den plats där du hittade fabriken sele vävstolen.

28 Knacka i tändningslåset tråd att leverera ström till de elektriska fönsterhissarna.

29 Anslut kontakterna i dörrarna.

30 Byt plasthöljet över dörren och säkra dörrpanelerna.