Hur man laddar ner musik till din iPod utan iTunes

June 1

Även om iPod är utformad för att integreras sömlöst med iTunes, Apples egna medieprogram, kan det inte vara det bästa alternativet för alla. Användare som kör en annan än Windows eller Macintosh operativsystem har inget annat val än att använda ett alternativt program för att organisera och överföra sin musik. Lyckligtvis finns det flera program som finns tillgängliga för människor som föredrar att inte använda iTunes. Dessa alternativ är vanligtvis mindre i filstorlek också, vilket gör dem lämpliga för användare utan bredband.

Instruktioner

1 Välj vilka alternativ till iTunes som du vill använda. Floola, EphPod och YamiPod är program som låter dig organisera och överföra musik till din iPod utan att använda iTunes.

2 Ladda ner och installera programmet för ditt val. Välj den senaste versionen för ditt operativsystem.

3 Importera ditt musikbibliotek i programmet efter installationen är klar. Vissa program, som YamiPod, låter dig göra detta genom att dra och släppa musikmappen i biblioteksfönstret. Andra program kan ha "Import" alternativ som ligger i fil eller Verktyg-menyn högst upp på skärmen.

4 Anslut din iPod till datorn med den medföljande FireWire eller USB-kabel. Det bör erkännas av det program som du har installerat.

5 Kopiera musik från låt biblioteket du har ställt upp i programmet till din iPod. Detta sker ofta genom att klicka på en låt eller artist och dra den till din iPod, som kan vara placerad bredvid eller under ditt musikbibliotek. Sådana program också ofta omfatta möjligheten att automatiskt synkronisera din iPod med din dator. Det här alternativet finns vanligen i Verktyg-menyn.