Hur man laddar ner filer till Viewsat

May 31

Hur man laddar ner filer till Viewsat


"Okodade" (FTA) satellitmottagare tillåter tittarna att få okrypterade frihandels sändningar och titta på satellit-TV lagligt och utan abonnemangsavtal. Den Viewsat Lite FTA mottagare, när det paras ihop med en standard-TV parabolantenn, ger tittaren tillgång till tusentals olika satellit-TV-kanaler gratis. Oavsett om du installerar ett nytt system eller uppdatera din nuvarande satellitmottagare, finns tillgänglig för nedladdning den nödvändiga mottagaren specifika firmware på nätet eller genom mottagaren tillverkaren. Firmware alternativ och uppdateringar är också tillgängliga för nedladdning och installation för att optimera prestanda och hålla mottagaren fungerar effektivt.

Instruktioner

Nedladdning Firmware-filer

1 Ladda ner den senaste FTA mottagare firmware för Viewsat mottagare modell du vill ställa in eller uppgradera. ZIP-filen filnamn innehåller år, månad och datum (ÅÅMMDD).

2 Extrahera firmware PGM bildfilen från den nedladdade zip-filen till datorns hårddisk (.PEG förlängning).

3 Hur man laddar ner filer till Viewsat

Använd en tom-minne för att överföra och installera firmware filerna.

Kopiera PGM-filen till en tom, formaterad USB-minne.

Installera Receiver Firmware

4 Leta reda på huvudströmbrytaren på baksidan av mottagaren och stänga av mottagaren. Sätt in flash-enheten innehåller PGM-filen i USB-porten på mottagaren och slå på receivern med huvudströmbrytaren.

5 Använd mottagaren fjärrkontrollen och slå på receivern. Ett meddelande visas på skärmen som anger USB-porten initiering.

6 Visa huvudmenyn med hjälp av "MENY" knappen på fjärrkontrollen och ange PIN-koden om du uppmanas; standard är 0000. Välj alternativet "Användarinställningar", välj "fabriksinställningar - Ja" och tryck på "OK". Detta är nödvändigt endast för en ny inställning.

7 Välj "Systeminformation" alternativet, välj "Receiver Upgrade> USB" och tryck på "OK".

8 Välj firmware .PEG filen från USB-katalogen och tryck på "OK". Meddelandet "Inst" visas på mottagaren under filöverföringen processen. Avbryt inte filöverföringsprocessen.

9 Vänta tills mottagaren startar om och visar antingen 00.00 eller ett kanalnummer. Ta mottagaren av standby-läge om det behövs genom att trycka på fjärrkontrollens röda strömbrytaren. Vänta trettio sekunder och slå mottagarens huvudströmbrytaren, vänta trettio sekunder mer och slå av huvudströmbrytaren igen.

Tips

  • Windows XP, Vista eller Windows 7 kommer att möjliggöra utvinning av firmware-filen från den nedladdade ZIP-fil. Övriga rörelsesystemanvändare kommer att behöva använda ett program som WinZip eller WinRAR.
  • Firmware-filer för viewsat mottagare kan hämtas från många platser på nätet - en del kräver betalprenumerationer och andra kräver registrering eller är gratis, beroende på graden av stöd som du väljer.
  • För att undvika eventuell irreversibel skada på mottagaren inte avbryter "Uppgradering av mottagaren" filöverföringsprocessen mellan USB-flashminnet och mottagaren.