Hur man köper en Volkswagen Bus

August 27

Volkswagen Bus har varit en ikon för Volkswagen sedan det infördes 1949. Bussen fick snabbt ett fan bas för sina mångsidiga alternativ och utrymmet det erbjuds. Innan du gå med i klubben och köpa en Volkswagen buss, måste du överväga dessa steg.

Instruktioner

1 Välj vilket år och modell du vill. Volkswagen nyligen återinfördes bussen när den förde Eurovan in alternativen för nuvarande fordon tillgängliga. En tappning Volkswagen Bus är någon buss som gjordes mellan åren 1949 till 1967. Bussar från årets ofta kallad split-fönster.

2 Bestäm hur mycket arbete du vill göra. Plan på att investera tid eller pengar när du köper en VW Bus. Du måste köpa en renoverad Volkswagen buss om du inte vill ha för att slutföra reparationer. Om du är en skugga träd mekaniker, bör du överväga att köpa en buss som är i behov av måttliga reparationer som du kan göra själv.

3 Hitta bussen som du vill. När du vet märke, modell och skick Volkswagen Bus som du vill köpa, är det dags att hitta den. Bilen visar ofta har återställt fordon till salu, medan annonser tenderar att lista bussar som täcker ett brett spektrum av möjligheter. Kolla in Vintage Bus nätet för annonser som är specifika för Volkswagen Bussar.

4 Göra en affär. När du har hittat Volkswagen Bus av dina drömmar är det dags att göra slutföra affären. Vissa säljare har haft sin buss som en hobby och vill sälja den till någon som kan återställa bussen till prima skick. Dessa säljare kommer vanligtvis att förhandla pris med dig om du kan visa att du är entusiastiska och har möjlighet att avsluta vad de började. Om inte säljaren är en återförsäljare, kommer du antagligen behöva betala med kontanter eller en bankväxel.