Hur man använder en Sennheiser trådlöst headset

August 20

Hur man använder en Sennheiser trådlöst headset


Sennheiser trådlösa Bluetooth-headset är full av funktioner. Korrekt installation och användning kommer att se till att du får ut allt av headsetet som du önskar. Sennheiser har förenklat denna process. Dock är bruksanvisningen lång. Processen är rakt fram och den nya trådlösa headset kommer att fungera i ingen tid alls.

Instruktioner

1 Anslut strömförsörjningen, telefonlinjen och / eller datorn till basenheten. Kraftförsörjnings pluggar i till DC-in plug på baksidan av basenheten. Beroende på vilken telefon du använder, det finns tre olika alternativ för att ansluta den till basenheten. Se telefonens instruktionsbok för att hjälpa dig att avgöra det bästa alternativet. Ansluta den till datorn är enkel. Anslut tillsammans tillbehörskabel i bassystemet och den andra änden till datorns mikrofoningång och högtalare utgångar.

2 Anpassa systemet. Tryck på knappen telefon. När telefonen LED lyser, sätta på headsetet och tryck på svarsknapp. Nu plocka upp telefonluren. På botten av basenheten, justera det läget tills du har en stark och tydlig kopplingston. Vrid mikrofonvolymen till ett och göra ett testsamtal medan du justerar mikrofonens känslighet. För att växla mellan lur och headset, tryck på knappen telefon. Även på samtalet, justera tills båda är lika. Häng upp telefonen och tryck på svarsknapp.

3 Ihop headsetet med mobiltelefonen eller datorn (om du använder VoIP på datorn i stället för en vanlig telefon). Headsetet kommer parat med basen från tillverkaren, så det finns inget behov av att koppla ihop headsetet till basen. Tryck och håll volym upp-knappen och öppna bommen för att sätta telefonen i parningsläge, kommer det att blinka en alternerande mönster av rött och blått för att bekräfta att det är redo att para ihop. På din mobiltelefon eller dator, börja söka efter en ny Bluetooth-enhet. När Sennheiser headsetet hittas väljer det. Skriv in koden "0000" för att slutföra parning.

4 Ladda headsetet initialt under minst två timmar. När batteriet börjar ta slut, kommer indikatorn headsetet blinkar rött och tre pip hörs var 30: e sekund. Headsetet kan laddas i basenheten, med en USB-kabel, billaddare eller USB strömförsörjning. Efter den första laddningen, är en och en halv timmars laddning som krävs för ett fullt batteri.

5 Tryck på svarsknapp eller öppna bommen av headsetet för att besvara samtal. Om du använder din mobiltelefon och ingen ton hörs i headsetet, håller kroken knappen i några sekunder. Headsetet bör nu ha en ton. Genom att trycka på svarsknapp eller stänga bommen kommer att avsluta samtalet.