Hur man använder iPod som en Ebook Reader

September 2

Hur man använder iPod som en Ebook Reader


Du kan använda iPod Touch som en ficka eboksläsare genom att ladda ner en av de många ebook läsare tillgängliga från Apples App Store. Eftersom de flesta eboksläsare apps är gratis, kan du ladda ner ett antal att ta reda på vilket gränssnitt som fungerar bäst för dig. Public domain e-böcker är i allmänhet gratis, men du måste betala för att ladda ner nyare böcker även om läsaren app var gratis.

Instruktioner

1 Öppna App Store i din iPod Touch.

2 Gå till "Kategorier" och "böcker", eller tryck på "Sök" längst ned på skärmen om du redan vet vad du letar efter.

3 Bläddra genom val av ebook läsare finns i kategorin böcker. Det finns appversioner för Kindle och Nook, liksom Apples iBooks läsare och många andra fria alternativ.

4 Bestäm en läsare och tryck på knappen "Install". Ange ditt lösenord om du uppmanas sedan vänta på att nedladdningen och installationen för att avsluta.

5 Tryck på ikonen för läsaren att öppna den och söka efter e-böcker. De flesta gränssnitt är intuitivt och tillåter dig att enkelt söka efter titlar från ett sökfält.

6 Ladda ner e-böcker i din läsare. Du kan behöva skapa ett konto och ge betalningsinformation om du inte har ett redan etablerat med tillverkaren av appen. Till exempel använder Kindle ditt Amazon.com konto och iBooks använder ditt Apple-konto.

7 Justera textstorlek, färg och ljusstyrka, om det behövs. De flesta ebook läsare har en Alternativ eller Inställningar menyn för justering av text och skärmen för att öka läsbarheten.