Hur man bär en Harley med en 2007 Toyota Tundra

October 19

Hur man bär en Harley med en 2007 Toyota Tundra


Att ha en Harley Davidson motorcykel är en bonus för många cyklister, och de vill rida dem överallt. Problemet är ibland behöver en lastbil att köra när du kommer till din destination, men du ändå vill cykla också. Svaret är att dra din Harley i sängen av din lastbil, vilket i det här fallet, är en 2007 Toyota Tundra. Detta bör ta omkring 15 till 30 minuter för att göra ett korrekt sätt, och innebär en viss tunga lyft.

Instruktioner

1 Släpp bakluckan på lastbilen och placera motorcykeln ramp på slutet av bakluckan, se till att den är fast på plats innan du flyttar motorcykeln. Sedan, med hjälp av en assistent, tryck Harley uppför rampen tills den når slutet av sängen, så att framdäcket är rak och vidrör den främre väggen av sängen. Stäng bakluckan om möjligt. Har din assistent sitta på motorcykeln och hålla den centrerad för nästa steg.

2 Linda mjuka tie-down slingor runt den högra sidan av framgaffeln, uppe vid styret. Hook ena änden av spärr tie-down bandet i de två öglorna på de mjuka tie-down loopar, sedan fästa den andra änden till kroken i passagerarsidan hörnet av sängen. Löst spärr bandet ned, så att det inte är tätt hela vägen och har en lite slack.

3 Upprepa steg 2 på den vänstra sidan av framgaffeln. Sedan åt båda fram spännband hela vägen tills framhjulet inte kan vända alls.

4 Linda en mjuk tie-down slinga runt den bakre ramen av motorcykeln, så nära bakhjulet som möjligt. Haka en tie-down bandet genom de två slingor på den mjuka tie-ner och sedan fästa den andra änden till sängen kroken på baksidan passagerarsidan av sängen. Dra åt remmen nedåt med spärrhandtaget.

5 Upprepa steg 4 för förarsidan av sängen och vänster sida av motorcykeln. Sedan dra ner spärr spännband hela vägen på båda sidor tills det inte finns någon rörelse i sidled till motorcykeln. Målet är att göra sängen och motorcykeln fungerar som en enhet; det sättet kommer motorcykeln inte stjälpa.

6 Har din assistent steg utanför motorcykeln, och sedan köra lastbilen runt blocket, hålla ett vakande öga på motorcykeln för att se till att det inte glider eller flytta. När du kommer tillbaka, kontrollera remmarna och dra åt dem igen om det behövs.