Hur man lägger spel på en Apple iPod Touch

October 2

Hur man lägger spel på en Apple iPod Touch


IPod touch är en anordning som kan användas för flera ändamål, bland annat titta på video, kolla e-post, lyssna på musik och ladda ned program från App Store. Med App Store, kan du ladda ner en app för nästan vad som helst, inklusive appar för spel. Oavsett om du gillar klassiska brädspel eller arkadspel, kan du hämta dina favoritspel till din Apple iPod touch att spela.

Instruktioner

PC eller Mac OS X

1 Öppna iTunes och klicka på butikens länk iTunes i den vänstra panelen. Om du inte har iTunes kan du ladda ner gratis från Apples webbplats. (Se Resurser för länk.)

2 Klicka på App Store rullgardinsmenyn längst upp i iTunes och klicka på "spel" för att öppna alla de spel du kan ladda ner till iPod touch. Alternativt kan du bläddra ner till botten av sidan, klicka på "Browse" under funktioner kolumnen, klicka på "App Store" och sedan "Spel" för att fylla underkategorier för olika typer av spel du kan sätta på iPod touch.

3 Klicka på spelet du vill ladda ner och välj "Köp App." Logga in på iTunes med ditt Apple-ID eller AOL-användarnamn för att köpa spelet.

4 Anslut Apple dockningskontakt till USB-kabel till datorn och iPod touch. Detta kommer att fylla iTunes så att du kan synkronisera spel till din iPod touch. Välj iPod touch i enhetslistan och klicka på fliken "Spel".

5 Markera "Synkronisera spel" och välj "Alla spel" eller "Markerade spel" för att manuellt välja de spel du vill synkronisera till din iPod touch och klicka på "Apply". Du kan visa kapacitetsfältet längst ner i iTunes för att bestämma hur mycket utrymme du har kvar på din iPod för att ladda ner.

6 Koppla bort iPod från datorn när synkroniseringen är klar genom att trycka ut det. När synkroniseringen är klar, kommer du att se "iPod-synkronisering är klar" på toppen av iTunes. Här kan du också se hur nedladdningen fortskrider. Peka på något av spelen som laddas ner till din iPod touch att spela den.

Ipod Touch

7 Följ med på en Wi-Fi-nätverk och logga in på App Store på din iPod touch genom att trycka på "App Store" -ikonen. För att ladda ner program till iPod touch, måste du vara ansluten till ett Wi-Fi-nätverk.

8 Sök efter de spel du vill ladda ner i App Store och knacka på priset, eller klicka på "Free" och "Köp nu" för din beställning. När du uppmanas att logga in på kontot med ditt Apple-ID och tryck på "OK".

9 Klicka på det spel som laddas ner till din iPod touch att spela den. Appar som du hämtar från din iPod touch kan säkerhetskopieras till iTunes-biblioteket när du synkroniserar den med datorn.