Hur text med Google Voice på en iPhone

May 28

Google Voice kan du skicka och ta emot textmeddelanden gratis på din iPhone. Du kan även justera inställningarna för Google Voice på din iPhone för att få meddelanden när du får textmeddelanden att replikera utseendet och känslan av att använda textmeddelanden app du betalar för via din trådlösa leverantör. Allt du behöver för att börja skicka textmeddelanden med hjälp av Google Voice på din iPhone är en Google Voice-konto.

Instruktioner

Google Voice kontoinställningar

1 Öppna webbläsaren och navigera till Google Voice (se Resurser).

2 Ange din Google e-post och lösenord i "Google-konto" rutan på höger sida av skärmen och klicka sedan på "Skapa ett konto" för att få upp Skapa ett konto skärm.

3 Ange den information som krävs, vilket inkluderar din e-postadress, ett lösenord och födelsedatum, klicka sedan på "Acceptera" för att skapa kontot. Google Voice-programmet öppnas och "Välj nummer" dialogrutan visas på skärmen.

4 Skriv in ditt riktnummer, stad eller postnummer till vänster, eller ett sökord till höger. Klicka på "Sök tillgängliga siffror."

5 Välj ett nummer från listan över nummer som visas, och klicka sedan på "Fortsätt".

6 Ange ett personligt identifieringsnummer för att få tillgång till röstbrevlådan vänster på detta nummer, klicka för att markera rutan för att acceptera Googles villkor och integritetspolicy. Klicka på "Fortsätt."

7 Ange din iPhone nummer som vidarekopplingsnummer från ditt Google Voice-konto och klicka sedan på "Fortsätt" för att öppna Reclaim telefonens skärm. Se till att du är nära vidarekopplings vid den tidpunkten.

8 Klicka på "Ring mig nu." Svara på telefon för vidarebefordran och skriv in koden på Reclaim telefonens skärm när du uppmanas. När du har angett koden, kommer du att ha tillgång till Google Voice-programmet.

Skicka textmeddelanden

9 Tryck på "App Store" -ikonen på din iPhone, sedan på "Sök" längst ned i appfönstret.

10 Tryck på "Sök" rutan högst upp på appfönstret, typ "Google Voice" och sedan på "Sök" i det nedre högra hörnet av appfönstret.

11 Tryck på "Google Voice" app som utvecklats av Google. Namnet på utvecklaren anges ovanför namnet på appen. Du kommer att omdirigeras till en informationsskärm.

12 Tryck på "Free" i det övre högra hörnet av appfönstret och sedan på "Install" för att installera appen på din iPhone.

13 Klicka på "Home" knappen längst ner på din iPhone och sedan på "Inställningar" app.

14 Tryck på "Meddelanden" och sedan på "ON / OFF" knappen till höger om Meddelanden tills "ON" är markerat. Rulla ned till "Google Voice" och peka på det. Tryck på "ON / OFF" knappen till höger om varningar tills "ON" är markerat.

15 Klicka på "Home" -knappen.

16 Tryck på "Google Voice" app du just hämtat.

17 Ange ditt Google Voice-användarnamn och lösenord som du tidigare inrättats, sedan på "Logga in".

18 Tryck på telefonnumret för din iPhone under "Välj från dina telefoner." Tryck på "Dialer" längst ned i Google Voice appfönstret. En telefon pad visas på skärmen.

19 Tryck på konturerna av en individs huvud och axlar i det nedre vänstra hörnet av appen fönstret för att välja en kontakt från din iPhone kontaktlista. Bläddra igenom listan över kontakter trycker du på namnet på den person som du vill skicka ett SMS, tryck sedan på den personens telefonnummer. Tryck på "Text". Ett nytt textmeddelande ruta öppnas på skärmen med att enskilda nummer redan befolkade i "Till" -fältet. Alternativt trycker du "text" på det numeriska tangentbordet skärmen öppnar ett nytt textmeddelande. Tryck på "Till" -fältet och sedan ange telefonnumret för den enskilde du skickar SMS till.

20 Tryck på textrutan under "Till" -fältet och sedan använda knappsatsen på den nedre halvan av appfönstret att skriva meddelandet. Tryck på "Skicka" i det övre högra hörnet av appfönstret att skicka en färdig meddelande.

21 Tryck på "Visa" i det blå Google Voice varningsruta som dyker upp på skärmen, vilket indikerar att du har fått ett textmeddelande på din Google Voice-telefonnummer. Detta liknar en vanlig iPhone textmeddelande, men det är inte erkänd av trådlösa leverantör. Inkorgen i Google Voice-appen öppnas.

22 Tryck på meddelandet med den vita bakgrunden på högst upp i appen fönstret för att öppna meddelandet.

23 Svara på meddelandet genom att trycka på "Svara via SMS" under meddelandet. Skriv ditt svarsmeddelande och tryck sedan på "Skicka".