Hur berätta om Trac telefoner fungerar på lokala nätverk

March 7

Hur berätta om Trac telefoner fungerar på lokala nätverk


Tracfone mobiltelefoner erbjuds i både CDMA och GSM formulär. Beroende på vilket område av användar olika tekniker (bärar-nät) kan användas. För att kontrollera om en viss Tracfone kommer att arbeta med lokala nätverk användare kan få tillgång till Tracfone webbplats med några grundläggande telefon information för att avgöra om deras telefon är kapabel att arbeta i det specifika området.

Instruktioner

Kontroll För lokal telefon kompatibilitets Tracfone

1 Bestäm mobiltelefon tillverkare och modellnummer för din mobiltelefon. Dessa siffror kommer troligen att skrivas ut på en etikett under ditt telefoner batteriet. Du kan också hitta den här informationen med din telefon manualen eller på förpackningen.

2 Besök täckningsområde webbplats Tracfone för att avgöra om din telefon fungerar i ditt område.

3 Skriv in ditt postnummer på Tracfone hemsida och klicka på "Get Area" -knappen.

4 Klicka på din telefon tillverkare och modellnummer på den högra sidan av skärmen.

5 Kontrollera kartan till den vänstra sidan av listan telefonen. De områden i grönt visar de områden där telefonen fungerar. Om de inte anges i grönt området inte omfattas.

Tips

  • Du kan ändra ditt postnummer till en närliggande postnummer från kartan bildskärm, bara ange en ny postnummer under kartan och klicka på "Get området." Du kan också kontakta Tracfone kundtjänst avgiftsfritt på 1-800-867-7183 för att bestämma telefon användningsområde kompatibilitet.