Lägga till Delning till en iPhone 4.0.1

March 12

Lägga till Delning till en iPhone 4.0.1


Internetdelning är en process som gör att en enhet för att dela sin Internetanslutning med andra enheter, antingen trådlöst med Bluetooth och Wi-Fi, eller med hjälp av en USB-kabel. Version 3.0 av iOS firmware introducerade tjudra till iPhone, som fortfarande är tillgänglig för enheter med version 4.0.1. Att tjudra iPhone, är en bolt-on tjudra paketet krävs från nätoperatören, vilket ger mobildata specifikt för att tjudra iPhone till andra enheter. Detta tilldelade data ersättning används bara när uppbundna, och inte när åtkomst till Internet direkt från iPhone.

Instruktioner

1 Skaffa en tethering paket från din iPhone nätoperatör. Detta kommer att finnas tillgänglig inom några minuter efter att du har aktiverat tjudra kontrollerna på iPhone.

2 Starta programmet Inställningar genom att trycka på ikonen på startskärmen.

3 Tryck på "Allmänt" knappen följt av "Network".

4 Tryck på "Internetdelning" -knappen, och skjut "Tether" växla till den. Internetdelning är nu aktiverat på din iPhone, och kan dela din Internet-anslutning via Bluetooth eller USB-kabel.

5 Anslut iPhone till en dator eller laptop med hjälp av USB-kabeln, om du vill att tjudra med hjälp av en tråd. Datorn kommer att känna igen iPhone som en ny nätverksanslutning, och kommer automatiskt att börja dela sin Internet-anslutning.

6 Skjut "Bluetooth" byta till "På" i iPhone "Internetdelning" inställningssidan om du vill att tjudra till en annan enhet trådlöst. Öppna Bluetooth-programmet på den enhet som du vill att tjudra iPhone till och söka efter närliggande enheter. Välj iPhone från listan, och ange samma PIN-kod på båda enheterna för att ansluta dem. IPhone kommer omedelbart börja dela dess anslutning till Internet via Bluetooth.

Tips

  • Tjudra via en USB-kabel kommer att ladda din iPhone medan den är att dela sin Internet-anslutning.
  • Bluetooth ger en säker anslutning som förhindrar obehörig åtkomst, genom att kräva en PIN-kod för att ansluta de två enheterna.
  • Låt iPhone åtkomst via någon brandväggar eller säkerhetsprogram du kör på din dator.
  • Stäng av Internetdelning på iPhone när det inte längre är i bruk, för att bevara iPhone batteri.