Hur man installerar Chrome Ringar på en BMW X5

June 18

På äldre modeller av BMW X5 är krom ringar runt instrumentpanelen ingår inte. Om du vill ha denna look, då många eftermarknads leverantörer säljer krom ringar för dig att installera. Lägga krom ringar till din BMW X5 är en liten elegant touch och accenter gauge kluster på din instrumentpanel.

Instruktioner

1 Köpa krom ringar från en eftermarknad leverantör. Många leverantörer existerar, så leta efter de bästa priserna och köpa de som du tycker ser bäst.

2 Flytta och parkera din X5 i ett väl upplyst område. När du har flyttat bilen, lossa de två T10 torxskruvarna från toppen av instrumentpanelen.

3 Sätt en skruvmejsel mellan läppen av instrumentpanelen och instrumentbrädan för att försiktigt loss panelen.

4 Koppla de svarta, vita och blå kontakter på baksidan av klustret. När du har tagit bort kontakter, trycker på en flik på baksidan av klustret och flytta frigöringsstången till fullo koppla instrumentpanelen från X5.

5 Sätt din panel med framsidan nedåt på en ren arbetsområdet fritt från damm och skräp och lokalisera de 5 "X" kontakter. Använda ett par plattång och vrider alla 5 "X" kontakter så att de är parallella med botten av av instrumentpanelen. När du vrider på "x" kontakter, använd en skruvmejsel för att bända panelen isär.

6 Rengör kromringar och knäppa dem på plats på instrumentpanelen.

7 När du är klar, montera instrumentpanelen och anslut den till din BMW X5.

Tips

  • Installera krom ringar på din BMW X5 kommer garantin på instrumentpanelen ogiltig.