Hur du väljer en bärbar TV

May 8

Inte alltför många år sedan, för att vila en bärbar TV i knät titta på en film under 2 timmar skulle ha varit ett test av uthållighet. Förutom att vara skrymmande, det andra problemet med tidiga bärbara TV var bildkvaliteten. Du hade vanligtvis att anstränga ögonen att se genom snön på skärmen för att få en skymt av det program du tittade på. Idag har tekniken förbättrats avsevärt den bärbara TV. Du kan välja en TV från ett brett spektrum av storlekar och bildkvalitet har aldrig varit bättre än det är nu.

Instruktioner

1 Bära en TV i fickan. Du kan köpa en video spelas iPod eller annan MP4-spelare med en liten skärm för att titta på TV (se Resurser nedan). Även om du inte kan ta TV-signaler från luften med fickformat enheter kan du hämta dina favoritprogram på din handhållna spelare från datorn.

2 Välj den höga bildkvaliteten som finns i en bärbar LCD (Liquid Crystal Display) TV. Välj en mini-LCD varierar i storlek från 5 inches till 10,4 inches. Du hittar 16: 9-TV, som LCD7M, eller standard-TV 4: 3-förhållande som finns i LCD8DS (se Resurser nedan). Du kommer också njuta av en otrolig 1440x234 punkters upplösning när du väljer LCD bärbar TV.

3 Titta på DVD, TV och spela spel på en 10,4 tums LCD-skärm. The Marshall DVDT104 har en inbyggd DVD-spelare och kommer med över 300 spel på en extra disk (se Resurser nedan). Du kan också använda den inbyggda USB-porten på DVDT104 att spela musik, bilder eller filmer som tagits från datorn.

4 Ta en storbilds-TV med dig vart du än går med hjälp av ett par videoglasögon (se Resurs nedan). Du kan hitta virtuella skärmstorlekar från 24 inches till 50 inches genom att bära ett par videoglasögon som passar i din video / TV-spelare. De Myvu glasögon har inbyggda hörlurar med skärmarna (se Resurser nedan).

5 Läs online recensioner på Cnet innan du väljer en bärbar TV att köpa (se Resurser nedan). Cnet ger betyg och recensioner på ett brett utbud av tillgängliga modeller.

Tips

  • Spara pengar på din iPod genom att köpa en renoverad modell. Du får samma garanti som kommer med den helt nya iPod.
  • Välj inte en bärbar TV med en analog mottagare. Alla TV-signaler går digital 2009, vilket gör analog TV föråldrad.