Hur man gör en internationell telefonsamtal från USA

November 3

För att göra en internationella telefonsamtal från USA, måste du ringa rätt sekvens av koder från din telefon. Innan du slår internationellt telefonnummer, måste du ringa internationella samtal med direktuppringning nummer och landskoden för det internationella numret. Den internationella direktuppringning numret berättar din teleleverantör som du planerar att initiera ett internationellt samtal, och sedan landskoden vägar din utlandssamtal till rätt land.

Instruktioner

1 Slå "011" med knappsatsen på din telefon. "011" är det utlandsprefix eller internationella samtal med direktuppringning nummer som används i USA. Detta prefix berättar din telefon som du kommer att ringa ett internationellt nummer.

2 Slå landskoden för det land du vill ringa. Varje land har en unik landskod används för att ringa. Om du inte känner till landskoden för det land du vill ringa, kan du använda en online-verktyg för att hitta landskoden.

3 Slå riktnummer eller stadskod för det internationella numret du vill ringa. Inte alla internationella nummer kommer att ha en tillhörande riktnummer eller stadskod. Om numret du ringer inte har ett riktnummer eller stadskod, hoppa över detta steg.

4 Slå lokalt telefonnummer. Din utlandssamtal automatiskt ansluta.