Hur gör jag Tysta min iPhone 3G?

February 6

Hur gör jag Tysta min iPhone 3G?


IPhone 3G från Apple är utformad för att följa sin ägare mer eller mindre hela tiden och överallt, från konserter och sociala sammankomster styrelsemöten och biblioteket. I vissa inställningar ljuden som produceras av iPhone, såsom varningar för inkommande samtal eller meddelanden, är helt acceptabelt, medan i andra sammanhang kan de vara oförskämd, pinsamt, eller till och med uttryckligen förbjudet. Lyckligtvis kan du enkelt stänga dessa varningar genom att tysta din iPhone 3G.

Instruktioner

Tysta din iPhone

1 Förvandla din iPhone 3G så att den vänstra sidan är vänd mot dig. På den övre vänstra sidan av din iPhone finns två knappar. Ljuddämparen omkopplaren är den mindre.

2 Skjut omkopplaren mot baksidan av iPhone för att växla tyst läge. I denna inställning, inte iPhone inte ringa, inte heller låter varningar eller ljudeffekter. En bild av en klocka med ett snedstreck genom den kortvarigt blinka på skärmen.

3 När inte längre behövs tyst läge, växla tillbaka till ringläge genom att skjuta spaken framåt, mot skärmen. Du kommer nu att höra alla ljud som vanligt.

Tips

  • Om du har glömt att växla till tyst läge och telefonen börjar ringa eller låta en varning när oönskad, kan du snabbt trycker på någon av volymknapparna eller vilo- / väckningsknappen för att tysta den speciella ring eller varning. Denna åtgärd faktiskt inte växla tyst läge, så om du vill att iPhone att hålla tyst, aktivera tyst läge som beskrivs i steg ett.
  • Enligt Apple, "Klocka larm, ljud-beroende applikationer såsom iPod, och många spel fortfarande spela upp ljud via den inbyggda högtalaren när iPhone är inställd på tyst läge." Således kan du vill kontrollera enskilda ansökningar om ljudinställningar innan användning av dem i situationer föreskriver tystnad.