Hur ställer jag in min iPhone utgående e-postserver till Mitt MSN Hotmail?

July 14

Den iPhone har inbyggd programvara för att läsa och skicka e-post, eftersom MSN Hotmail är en gratis webbaserad tjänst, kan det inte sättas upp på iPhone på samma sätt som andra e-postkonton kan. Du kan använda en webbaserad e-vidarebefordran tjänst som kommer att fungera som en översättare för att låta dig ställa in utgående e-postservern på iPhone för att arbeta med Hotmail. Processen tar bara några minuter och kommer inte att skada eller negativt påverka iPhone, Hotmail eller någon av dina andra e-postkonton.

Instruktioner

1 Gå till en online webbaserad e-post vidarebefordran service och registrera ett konto genom att ange din e-postadress och ett lösenord, som gratis annons drivna versionen av IzyMail webbaserade e vidarebefordra tjänsten (se Resurser).

2 Vakna upp iPhone genom att trycka på "Sleep / Wake" knappen längst upp. Dra skjutreglaget på skärmen som öppnas för att gå till startmenyn. Klicka på "Inställningar" app.

3 Knacka på "E-post, Kontakt, kalendrar" ikon på skärmen som visas. Knacka på "Lägg till konto" och sedan "Övrigt".

4 Ange ditt namn, din Hotmail e-postadress och Hotmail lösenord i lämpliga kolumner på skärmen som visas. Ta bort extra "x" från slutet av kolumnen "Beskrivning" som har fyllt automatiskt in.Tap "OK" om du får ett meddelande som säger att iPhone inte stöder denna posttjänst.

5 Knacka på "POP" -ikonen. Ange ditt fullständiga namn och din e-postadress i lämpliga kolumner. Ange inkommande server namnet på den webbaserade e-vidarebefordran tjänst, till exempel "in.izymail.com." Fyll i din e-postadress som användarnamn för webbaserad e-vidarebefordran tjänst i lämplig kolumn.

6 Ange utgående server namnet på den webbaserade e-vidarebefordran tjänst, till exempel "out.izymail.com." Tryck på "Spara" -knappen.

7 Klicka på "Ja" när meddelandet kommer upp för att ställa in kontot utan SSL. Gå tillbaka till "E-post, kontakter, kalendrar" skärm och välj Hotmail-konto. Tryck på "Home" -knappen för att återgå till startmenyn. Tryck den "mail" knappen och skriva ett meddelande att skicka via Hotmail använder iPhone utgående e-postserver.

Tips

  • Ha tålamod --Den Hotmail-konto som används genom iPhone tar ungefär dubbelt så lång tid att skicka och ta emot e-post som den skulle om den används på nätet från en webbläsare.
  • Fria tjänster som Hotmail kan återkallas när som helst, vilket eliminerar alla och alla e-postmeddelanden som har lagrats på nätet webbservern.