Guide för RCA D40W20 Projection TV

August 14

Släpptes 2003, och inte längre tillverkas vid tidpunkten för offentliggörandet, är RCA D40W20 en 40-tums bakprojektions-tv från Technicolor SA genom dess RCA varumärke varumärke. För sin tid var TV avsedd att användas som en högpresterande set, med en hälsosam antal funktioner och specifikationer.

huvud~~POS=TRUNC

Sporting en Silver Diamond Suede finish, är RCA D40W20 en relativt stor TV: 38,1 inches i bredd, 22,2 inches i djup och 43,7 inches i höjd, med omkring 128 pund. i vikt. Använda katodstrålerör (CRT) display-teknik, ger TV en 1920-by-1080 bildpunkters upplösning av sammanflätad video på sin widescreen. Ljud makt D40W20 mäts vid 20 watt.

bekvämlighet funktioner

Körs på två AA-batterier, fjärrkontrollens - med modellnummer RCR160TALM1 - kan slå på RCA D40W20, med en grön lysdiod (light-emitting diode) ljus som visar kraft. Med fjärrkontrollen kan användare också hoppa över reklam, ställa föräldrakontroll, ställa in bild-i-bild-funktionen, aktivera timers för att vända på TV: n eller av och märka individuella kanaler. Textning kan visas på engelska, franska och spanska.

Ljud video

Även om RCA D40W20 visar interlaced video - vilket betyder att det skapar TV-skärmen genom att växla mellan det gamla och jämna rader - användare har valet av linje- eller data fördubbling progressive scan, som drar linjer som. Andra alternativ på användarnas förfogande om bilden inkluderar justering av kontrast och färgtemperatur, och växla mellan Letterbox och Zoom widescreen lägen. Den D40W20 har en fem-bands grafisk equalizer för ljudkontroller.

Anslutningar

För sammankoppling av elektroniska enheter som DVD-spelare, audio / video-mottagare och spelkonsoler som Xbox och PlayStation 2, ger RCA D40W20 komponentvideo, S-video och komposit video och stereo ljudkontakter. RF (radiofrekvens) ingång är för att koppla upp koaxialkabeln eller antenn. Dessutom ingår en digital visuell Interface för användaren att ansluta en persondator.