Hur Transfer Gas från tank till tank

May 25

Hur Transfer Gas från tank till tank


Ont om gas kan lämna dig strandsatta och generad; särskilt om du inte är i närheten av en bensinstation. Om detta händer dig, be någon hjälpa. Du kan enkelt överföra gas mellan två gasbehållare med en sifon pump.

Instruktioner

1 Köp en sifon slang med en pump. Suger med handpumpar är billiga, men; sifoner med mekaniska pumpar finns till ett högre pris. De flesta Bildelsaffärer bära sifon pumpar.

2 Parkera fordonen sida vid sida med de gasskärmar mittemot varandra. Fordonen måste vara längre än ett par fötter varandra, såvida inte din sifon har en lång slang.

3 Infoga varje ände av sifonslangen i bilens gasskärmar. Pumpa handpumpen några gånger eller använd den mekaniska pumpen för att börja suga gasen.

4 Ta bort slangen från donator fordonet när du är klar. Hålla slangen öppna upp för att tillåta överflödig gas i slangen rinna in i den andra bensintanken.

Tips

  • Det är olagligt att suga gas från någons bil utan permission.Only använda en hävert med en pump. Försök inte att suga gas genom munnen med en standardslang; detta är farligt.