Hur ansluta Tivo till direkta tv

April 14

Hur ansluta Tivo till direkta tv


En satellit abonnemang med direkta tv möjliggör stor TV-program som ska strålas från yttre rymden direkt till en TV. En TiVo-mottagare tillåter en tittare att identifiera sina favoritprogram, spela in dem, och titta på dem när bekvämt. Men att kunna njuta av vad båda dessa underhållning enheter har att erbjuda kräver en ordentlig dragningen av ledningar mellan inte bara satellitmottagaren och TiVo, men också till TV.

Instruktioner

1 Anslut TiVo och satellitmottagare i eluttag med sina respektive kraftkablar. Se också till att satellitmottagaren är korrekt ansluten till den externa skålen, och att den tar emot en signalkvalitet.

2 Anslut satellitmottagaren till TiVo genom att använda en uppsättning av ljud / videokablar. Det bör finnas en videokontakt och två ljudkontakter, och de kommer alla att vara färgkodade (dvs. den gula stift på kabeln går in i gula kontakten på baksidan av lådan). Var noga med att koppla in kablar i satellitmottagaren under "output" på baksidan av mottagaren, och anslut sedan de matchande kablarna i "input" på baksidan av TiVo.

3 Anslut TIVO till en tv med den andra uppsättningen av kablar. Återigen, se till att kablarna anslutas till samma färger på baksidan av TiVo och TV, men den här gången, koppla in TiVo under avsnittet "output" och sedan ansluta till tv under avsnittet "input".

Tips

  • Om upphakning separat TiVo och direkta tv boxar visar sig vara för svårt, direkta tv erbjuder en satellitmottagare med TiVo kapacitet som är inbyggd i det, som är en annan - men möjligen dyrare - alternativ.