Kan jag Plug Två uppsättningar av hörlurar Into My iPod?

July 12

IPod är en personlig musikspelare, konstruerad för en enda person att lyssna på det; Men ibland kanske du vill lyssna på en eller flera av dina favoritlåtar tillsammans med en vän eller älskad. Även om du inte kan ansluta två par hörlurar till en iPod direkt, kan du göra det genom att köpa en hörlurs splitter.

Om Hörlurssplitters

En hörlurs splitter är en kort längd av Y-formad kabel med tre ändar. Ena änden har en plugg som kan sättas in i iPods hörlursuttag; de andra två ändarna har vardera en domkraft som en enda uppsättning hörlurar kan kopplas in. Du kan köpa en hörlurs splitter direkt från Apple liksom på de flesta elektronikaffärer.

alternativ

Förutom hörlurssplitters, finns det kommersiellt tillgängliga hörlurar som erbjuder två uppsättningar av öronsnäckor och slutar i endast ett jack. Dessa hörlurar kan sedan anslutas till iPods hörlursuttag och fungerar precis som ansluter två separata uppsättningar hörlurar i hörlurs splitter skulle. Den enda andra alternativ till att köpa en extra utrustning är att dela en enda par hörlurar med den andra personen, med en öronsnäcka vardera.

överväganden

Att dela en enda uppsättning hörlurar är det billigaste och enklaste sättet att få en vän eller älskad lyssna på en enda musikstycke tillsammans med dig, eftersom det inte kräver en tilläggsköpeskilling. Å andra sidan, eftersom du kommer att använda endast ett öronsnäckor vardera, du kommer att lyssna i mono i stället för stereo, och därför kan du inte till fullo njuta av musiken. Om du ofta vill dela musik med andra, köpa en hörlurs splitter skulle bli nästa billigaste metoden; Dessutom, om du använder två par hörlurar med inbyggd volymkontroll, kommer varje person individuellt kunna justera volymen på musiken till hennes önskemål, som kanske inte är möjligt om du använder en specialiserad uppsättning av två öronsnäckor par avslutande i en plugg.

Varning

Undvik att lyssna på musik tillsammans med en annan person när du kör eller tränar, eller i någon annan situation där du eller den andra personen kan göra plötsliga rörelser. Flytta snabbt utanför det tillåtna intervallet av hörlurarna kan skada hörlurar splitter, hörlurar eller iPod själv, liksom orsaka skada eller skada dig eller den andra personen.