Hur man använder tjänster Program på en LG 8100 Verizon Phone

July 5

LG 8100, vanligen kallad LGVX8100, är ​​en mobiltelefon som skapats av LG företaget för användning på Verizon mobilnätet. Det är en flip-telefon med ett antal grundläggande verktyg som finns på många andra mobiltelefoner. Men LG 8100 innehåller också en dold meny med ytterligare verktyg som annars är svårtillgängliga. Denna meny kallas "Services Program" och ger några alternativ för att anpassa utförandet av telefonen.

Instruktioner

1 Slå på telefonen genom att trycka på strömbrytaren, som delas med "End" -tangenten längst upp till höger på telefonens numeriska tangentbordet.

2 Använd valknappen bredvid "OK" knappen längst upp på det numeriska tangentbordet för att välja "Meny" alternativet. Ordet "Meny" kan ses längst ned på telefonens skärm.

3 Tryck på "0" på telefonens knappsats. Detta kommer att lansera en skärm som frågar efter en "koden."

4 Ange siffrorna "000000" och tryck sedan på "OK" alternativet.

5 Använd pilarna på toppen av tangentbordet för att navigera i menyn och tryck sedan på "OK" för att välja det markerade alternativet. Använd pilarna och "OK" -knappen för att göra några ändringar i denna meny också.

Tips

  • Du kan komma åt en dold mediaspelare på telefonen genom att välja "Get It Inställningar" alternativet på menyn tjänster, sedan välja "Köp nu" alternativet på nästa skärm. Detta kommer att öppna en skärm med en lista över program. Välj "Media Player" för att starta ett program som kan spela alla musikfiler på telefonen.