Tips om Jeep Commander Exhaust

April 25

Tips om Jeep Commander Exhaust


Avgassystemet på alla fordon är utformade för att avlägsna skadliga gaser bort från motorn. Ju snabbare att dessa gaser kan tas bort desto bättre prestanda för motorn är. Avgas tips är ansvarig för att driva ut röken motor och är den enda del av fordonet som normalt är synlig. Avgassystem tips kan köpas som en eftermarknad uppgradering till Jeep Commander som kommer att bidra till att förbättra det totala resultatet av avgassystemet. Föraren kan också uttrycka sin egen känsla för stil genom att välja från en av flera slutrör stilar.

Magnaflow Street Series

Den Magnaflow Street-serien är en universell slutrör som passar avgassystemet Jeep Commander. Spetsen har en inbyggd ljuddämpare som är utformad för att avstämma nivån och tonen hos motorn för att göra motorljud lämpligare för körning i bostadsområden. Spetsen är tillverkad av rostfritt stål och är klar med en fin polish, vilket ger spetsen en spegelliknande glans. The Street-serien tips är en dubbel kvadrater, med avvikelse från de gemensamma ovala eller cirkelmönster som finns på många bilar. De dubbla tips möjliggöra bättre luftflöde från motorn.

Borla - Boomer Rock-It

Rankad som 4.5 av 5 av CarID.com är Boomer Rock-It exhaust tip av Borla en högpresterande avgassystem tips för Jeep Commander. Spetsen har en inbyggd ljuddämpare som är utformad för att producera en djupare brus och öka volymen av motorn. Avgas spets, genom att öka luftflödet, förbättrar den totala prestandan av Jeep Commander med upp till 7 procent. Spetsen är gjord av högvärdigt rostfritt stål, som är slitstarkt och korrosionsbeständigt.

Autotecnica Flames Exhaust Tip

Autotecnica har varit en tillverkare av prestandaeftermarknadstillbehör för fordon sedan 1984. Dess Flames slutrör är utformad för att passa på en förinstallerad avgassystem på Jeep Commander. Den hålls på plats av en justerbar bult-klämma, vilket möjliggör enkel och snabb installation. Spetsen är tillverkad av rostfritt stål som har skurits till formen av flammor. Lågorna är bakgrundsbelyst med röda lysdioder för att göra den mer synlig och uppmärksamma på fordonet.