Hur man tar bort en backspegel på en Ford lastbil

January 15

Ford lastbil entusiaster håller med om att en del av den till synes mindre mixtrande runt kan ta en lång stund, om du inte har räknat ut det rätta sättet att göra det. Många människor kämpar för att ta bort backspegeln. Ford CD-har vanligtvis en beskrivning av hur man tar bort spegeln. Ford har ett specialverktyg för att ta bort spegeln. Det levereras till återförsäljarna och vanligtvis inte tillgängliga på annat sätt. Men om du väljer att byta ut spegeln på egen hand, har att vara försiktig så att spegeln eller fästet inte gå sönder under förfarandet.

Instruktioner

1 Ta bort den elektriska kontakten på den övre sidan av spegeln (om lastbilen är ny nog att ha effekt till det). Den nedre delen av spegelfästet har en slits med en låsclipset inuti. Klippet har att släppas för spegeln att lossna.

2 Använd en liten platt skruvmejsel och vrid klämman för att lossa den. Att försöka bända alltför hårt kan skada monteringsstycket.

3 Placera en stämjärn mot spegelfästet och knacka det lätt att bryta spegeln fri från den ursprungliga limmet. Se till att det inte faller på marken.