Hur skapar jag en digital TV UHF-antenn?

January 17

Hur skapar jag en digital TV UHF-antenn?


Flytta TV-antennen runt i rummet för bättre mottagning var en sak av det förflutna, men inte längre. Folk tittar mer lokal-TV med antenner på grund av de höga kostnaderna för kabel och satellit-TV. Använda en antenn på tv med digitalmottagare, ger de digitala sändningssignaler en skarpare bild och bättre ljud än de gamla analoga signaler. Ofta ger en antenn bättre bildkvalitet än den som är tillgänglig genom vissa lokala kabel- eller satellitföretag. Denna antenn tillägnad inomhus UHF användning, tar ungefär en timme att göra.

Instruktioner

1 Linda aluminiumfolie runt kartongen och tejpa fast den ner. Tejpade sidan är baksidan.

2 Gör en markering i mitten av framsidan av aluminium-inslaget kartong med en märkpenna. Mäta två inches till vänster om mittmarkering och placera en andra markering på aluminiumfolie. Mäta två inches på höger sida av mittmarkering och gör en tredje markering.

3 Pop ett hål genom markeringarna på vänster och höger sida av mittmarkering. Säkerställa hålet går hela vägen igenom utan att riva sönder aluminiumfolien mer än nödvändigt.

4 Packa båda klädhängare och avskurna spiral toppen av galgar. Räta ut klädhängare. Vik en klädhängare i hälften. Vrid hängare, så den vikta änden står inför magen. Böj de motsatta ändarna, så tråden är som ett brett utsträckt bokstaven "M." Upprepa denna procedur med andra klädhängare.

5 Placera en bricka på bulten och skjut bulten genom det vänstra hålet på framsidan av aluminium insvept kartong. Huvudet på bulten och brickan är på aluminiumfolie sidan. Skruva en mutter på bulten tills den är nästan tätt. Upprepa för det andra hålet. Placera en av klädhängaren trådarna under brickan. Se till att tråden är centrerad, så att tråden har samma mängd tråd över och under muttern. Sätta en sida av koaxialkabelns transformatorkontakten under brickan. Dra åt muttern ordentligt till klädhängare tråd, koaxialkontakten tråd och aluminium insvept kartong. Upprepa denna procedur på höger sida med den andra kabeln.

6 Fäst ena änden av en bit av koaxialkabel till din TV i ingången, och fäst den andra änden till koaxialkabeln transformatorkontakten. När kabeln är ansluten, är antennen klar för användning.

Tips

  • Flytta antennen runt olika delar av rummet för att få bättre mottagning.