Hur konvertera bilder Verizon till en användbar Format

August 16

Hur konvertera bilder Verizon till en användbar Format


Konvertera bilderna på din mobiltelefon Verizon Wireless till format som är användbara på din hemdator. Bilder tagna med den inbyggda kameran på din mobiltelefon Verizon Wireless kan skickas till din hemdator, eller laddas upp till Verizons webbalbum.

Instruktioner

1 Skapa ett nytt bildmeddelande på din mobiltelefon Verizon Wireless och välj den bild som du vill skicka till din Verizon webbalbum.

2 Välj antingen "Meny" eller "Alternativ" beroende på vilken stil och modell av din mobiltelefon Verizon Wireless.

3 Välj antingen "Online album" eller "PIX Place" att skicka MMS. En av dessa två alternativ kommer att finnas tillgängliga baserat på ditt Verizon Wireless-enhet.

4 Klicka på "Skicka" knappen på din Verizon mobiltelefon för att skicka meddelandet till onlinealbum.

5 Gå till Verizon Wireless webbplats och logga in på ditt personliga konto med ditt användarnamn och lösenord.

6 Från din sida Verizon Wireless-konto väljer du fliken som heter "Meddelanden" och välj "Visa Fotoalbum" från meny med alternativ.

7 Visa bilder som har överförts till din Verizon fotoalbum. Välj en bild genom att klicka på miniatyren av bilden.

8 Skicka en full storlek version av bilden till din personliga e-postkonto genom att klicka på knappen "Skicka".

9 Från "Skicka ett meddelande" skärm ytterligare bilder kan läggas till i meddelandet genom att dra dem från albumbilder på den vänstra sidan av skärmen till den högra sidan av skärmen enligt instruktionerna på sidan.

10 Klicka på "Preview & Send". I rutan som visas anger den e-postadress du vill att dina bilder ska skickas till och klicka på "Skicka" -knappen.

11 Spara bifogade bilder från e-postmeddelandet via Verizon Wireless webbplats för att skriva ut eller dela.

Tips

  • Lägga till effekter i dina bilder på Verizon Wireless webbplats genom att klicka på knappen "Fun effekter" på "Skicka ett meddelande" skärm.
  • Beställ professionella utskrifter av bilder genom att välja "Print Image" alternativet som finns på fotoalbumet platsen Verizon Wireless.
  • Dela album du skapar från Verizon Wireless onlinekonto med vänner. Följ instruktionerna på webbplatsen för att lära sig mer om att dela dina fotoalbum online.
  • Skicka dina bildmeddelanden från din mobiltelefon till en e-postadress genom att sätta den e-postadress i "Till" -fältet i bildmeddelande. Bildmeddelanden som skickas till e-postadress kommer att innehålla en kopia av fotot mindre än dess faktiska storlek.